Montage keuken

Waar mag u zich aan verwachten?

U wilt geen voorbereidende werken uitvoeren of delicate aansluitingen voor uw rekening nemen? Grando Keukens ontzorgt u van A tot Z. Heeft u wel zin om een aantal voorbereidingen te treffen of heeft u kaas gegeten van elektrische aansluitingen, dan kan u deze zaken perfect zelf doen.

Één voor één keukenprofessionals

Grando werkt met ervaren keukenplaatsers. Voor het sanitair en de elektrische aansluitingen doet men een beroep op specialisten ter zake. De Grando-monteur sluit de kranen, de spoelbak en de toestellen aan, maar is niet gekwalificeerd om leidingen en/of afvoeren te verleggen of om te vloeren en te stucen. Hiervoor doet Grando een beroep op ervaren aannemers.

Voorbereiding montage keuken

Bij de aankoop van een nieuwe keuken krijgt u van Grando Keukens een leidingschema mee. Beslist u om de voorbereidende werken zelf uit te voeren, dan kan dat perfect. Demonteer uw bestaande keuken, voorzie de sleuven en leidingen (gas, water, elektriciteit) zoals aangegeven op het plan, zorg dat de stopcontacten correct gepositioneerd zijn, pleister de wanden en leg een nieuwe keukenvloer. U bent geen handige harry? Neem geen enkel risico en laat alles over aan de professionals van Grando. Wij ontzorgen u met veel plezier!

Het opmeten van de keuken

Als u de keuken besteld heeft, komt de Grando-adviseur niet veel later de keuken bij u thuis opmeten. Het opmeten gebeurt pas als de pleisterwerken volledig afgerond zijn, dit om te voorkomen dat als het stucwerk wat dikker uitvalt, de keuken niet meer zou passen bij montage.

De montageduur van een keuken

Hoe lang het duurt voor uw keuken er effectief staat, hangt af van een aantal factoren. De belangrijkste daarbij zijn de grootte van de keuken en de complexiteit van de installatie. Een basiskeuken staat er op een dag. Voor een iets uitgebreidere keuken rekent u best twee dagen. Drie dagen is het maximum. Er kunnen zich uiteraard altijd onvoorziene omstandigheden voordoen die vragen om een aanpassing ter plaatse. Zo’n zaken kunnen zorgen dat de installatie en montage iets langer duren dan gepland.

Wat kost de montage van een keuken?

De vakkundige montage van uw nieuwe Grando-keuken wordt opgenomen in de offerte. In het document vindt u alle informatie die u nodig heeft. Zijn er toch nog vragen, stel ze dan aan uw Grando-adviseur.

Oplevering van de keuken

Grando draagt een propere werkwijze hoog in het vaandel. De plaatser neemt het grootste afval terug mee, zodat u slechts hoeft te stofzuigen of even te dweilen. Proper werken is belangrijk voor ons. Het is een kleine moeite die iedereen weet te appreciëren.

NOG VRAGEN OVER DE MONTAGE?

Heeft u nog vragen over de montage van uw keuken? Neem dan contact op met uw dichtstbijzijnde Grando-vestiging!

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.