Drukbezette ondernemer wil nieuwe luxekeuken zonder zorgen

Hotel- en restauranteigenaar Stefaan werkt 6 op de 7 dagen. Veel ruimte voor vrije tijd is er niet. "Bij mijn zoektocht naar een nieuwe keuken was tijd een belangrijk gegeven. Keukens vergelijken, kleuren uitzoeken of het uitgebreide aanbod keukengrepen doorlopen: dat liet mijn overvolle agenda niet toe. Ik was op zoek naar een keukenbouwer die het project van A tot Z kon uitvoeren." Als restaurateur stelt Stefaan de hoogste eisen aan keukenuitrusting en indeling. Het hoeft niet te verbazen dat voor hem enkel het beste goed genoeg is.

Ontmoet de klant:

Type woning:   penthouse aan de vaart
Woonstijl:  modern, strak met een warm karakter
Kleuren:  natuurlijk, bruin en wit
Materialen:  houtfineer en marmer
Werkblad keuken:  marmer
Huishoudtoestellen: Miele oven, combi-oven, koffiemachine, wijnklimaatkast, vaatwasser, koelkast en vriezer. Novy inductie met downdrift dampkap. Quooker Cube (koud, warm, kokend, gekoeld plat en bruisend water)

Een nieuwe Grando-keuken zonder zorgen

Stefaan wist perfect wat hij wilde. Ideeën opdoen, opzoekingswerk verrichten, catalogen uitpluizen, twijfelen: dat was niet aan hem besteed. Daarom zocht hij een keukenbouwer die het project van A tot Z voor zijn rekening kon nemen. De vereisten waren vrij eenduidig. De ondernemer was op zoek naar een keuken die perfect kon ingepast worden in zijn loft aan het water. Hij wilde een strakke moderne keuken met accenten uit natuurlijke materialen. Verder moest de keuken uitgerust zijn met kwalitatieve huishoudtoestellen en een aantal extra features.

Penthouse vraagt om strakke moderne keuken

In een penthouse kun je twee richtingen uit: of je kiest voor een industriële keuken of u opteert voor een strak, modern exemplaar. Voor Stefaan was het een uitgemaakte zaak. "Een industriële keuken vond ik te koud aanvoelen." 
Het penthouse kijkt uit op het water, waardoor er een zekere rust en sereniteit de ruimtes binnensluipt. Daarom had Stefaan het meer voor een moderne keuken met een natuurlijke touch. Stefaan: "De Grando-adviseur kwam op de proppen met een strakke keuken waarin bruin gecombineerd wordt met wit en natuurlijke tinten. Een oplossing die perfect matcht met het penthouse, en met de omgeving."

Natuurlijke materialen in een moderne keuken

Natuurlijke materialen zijn een meerwaarde in elke keuken, zeker ook in een strak design. De kleuren bruin en wit laten perfect toe om te combineren met marmer, kasten en lades in houtfineer en gouden kraanwerk. "Marmer is een materiaal met karakter. Het werkblad en de spanwand zijn echte erecatchers. Het donkere hout van de kasten en de lades zorgt voor een mooi contrast. Alles is in evenwicht", vertelt Stefaan.

Een Grando-keuken met alles erop en eraan

Een goed uitgeruste keuken is een evidentie voor een restauranteigenaar. "Klopt. Een keuken valt of staat met de kwaliteit van de huishoudapparaten. Naast de 'basics' zoals een oven, een vaatwasmachine, een koelkast en een diepvriezer, was ik ook gewonnen voor een inbouwkoffiemachine, een wijnklimaatkast, een downdrift dampkap en een Quooker Cube. Deze laatste is echt een ideale investering geweest: koud, warm, kokend, gekoeld plat en bruisend water uit één kraan. Het wijn de extraatjes die het hem doen."

Ook toe aan jouw nieuwe droomkeuken?

Ben jij ook toe aan je nieuwe droomkeuken en op zoek naar een plan op maat van uw situatie?
Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak bij een Grando-vestiging bij u in de buurt. Onze keukenexperts denken graag met u mee, informeren en adviseren u graag en telkens met uw wensen als centraal punt.

De koffie staat klaar. Tot snel bij Grando Keukens... 

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.