Droomkeuken:

U droomkeuken realiseren kan enkel als u een keukenbouwer vindt die in uw hoofd kan kijken. Laat het nu net dat zijn waarin Grando Keukens gespecialiseerd is. De verschillende adviseurs bogen op jaren ervaring en realiseerden al meer dan één droomkeuken in hun carrière. Tijd dus om een afspraak te maken en uw droom in vervulling te zien gaan.

Droomkeuken in het aanbod

De corebusiness van Grando Keukens is het realiseren van keukendromen. Omdat de keukenbouwer al meer dan 50 jaar ervaring heeft en het niet de eerste keer is dat ze dromen doen uitkomen, vindt u in het uitgebreide aanbod ongetwijfeld een keuken die uw droom bereikt. Wilt u, tot de kleinste details, uw droom in een ontwerp vertaald zien, maak dan een afspraak met uw Grando-adviseur. Ter voorbereiding plukt u verschillende ideetjes uit ons inspiratiemagazine of u leest onze blogartikels en laat ons uw dromen mee helpen verwezenlijken.

Niets is te gek, alles is mogelijk

Als u tussen onze voorbeeldkeukens niet vindt wat u zoekt, dan ontwerpt u uw keuken toch gewoon zelf met uw persoonlijke Grando-adviseur. Laat uw eigen verbeelding spreken. Bepaal een eigen stijl, combineer kleuren die vervolgens de theorie totaal niet bij elkaar passen of plaats een rustieke gasoven in een hypermoderne keuken. over smaak valt immers niet te twisten. Grando Keukens weet alles van keukens en dat zegt de specialist niet zomaar. Laat de expert u overtuigen.

Begeleiding online en offline

Al van bij het eerste contact reikt de keukenbouwer u de nodige tools aan om uw droomkeuken te kunnen realiseren. Is het nu in de vorm van een gratis ontwerptool die u vindt op de website, een inspiratiemagazine, een moodboard op de website of Pinterest of is het de expert in de showroom: Grando Keukens helpt u bij elke stap in uw beslissingsproces, online en offline.

Een droomkeuken is niet altijd de duurste keuken

Een droomkeuken staat niet synoniem voor onbetaalbaar en/of onbereikbaar. Alle pijlen van de keukenbouwer Grando zijn gericht op betaalbare kwaliteit. Een droomkeuken voor een toegankelijk budget dus.
Fantaseert u over een uniek marmeren werkblad, keukenfronten met een glansafwerking, een intelligente oven, een op maat gemaakte koffiebar en een wijnklimaatkast, dan dromen wij graag mee! We tekenen samen met u een ontwerp uit dat voldoet aan uw wensen en verwachtingen.

Mogen wij u helpen bij het maken van uw droomkeuken?

Wij helpen u graag met het ontwerpen van uw droomkeuken. Kom snel langs in de toonzaal bij u in de buurt en vertel ons al uw wensen.
Op onze beurt zullen wij u alle nodige informatie geven over de verschillende mogelijkheden. Samen maken we dan een 3D-tekening van uw droomkeuken.

Vakmanschap sinds 1965

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.