Bij Grando zijn we altijd mee met de nieuwste keukentrends

Ook voor de nieuwste keukentrends voor 2018 zit je bij Grando helemaal goed. Ben jij nog op zoek naar een keuken die prachtig, stijlvol en gebruiksvriendelijk is? Een keuken die op dit moment helemaal hip is? Grando is dan de perfecte partner hierin. De nieuwste keukentrends vind je altijd bij Grando. Grando is altijd on trend.

Wat wijn dan de nieuwste keukentrends voor 2018? Gemak, gezelligheid en harmonie staan nog steeds voorrop.

Wat zijn nu precies de nieuwste keukentrends voor 2018? Marmer in de keuken is tegenwoordig helemaal on trend. Ook is natuur in de keuken een echte trend. Gelukkig lenen de keukens van Grando zich qua inrichting goed voor het toevoegen van groen in de keuken. Ook is zwart in de keuken iets wat momenteel helemaal in is, in 2018. Daar houdt Grando dan natuurlijk ook rekening mee. Je ziet de zwarte kleur veel terugkomen in de design keukens van Grando. Voor de rest blijft het zo, ook in 2018, dat de keuken het verzamelpunt moet zijn voor gezelligheid en gebruiksgemak. Het is immers de plek waar je regelmatig samenkomt. Om te koken, om te ontbijten of bijvoorbeeld voor een kopje koffie. Dit zie je zeker terug in de ontwerpen van Grando. Zie bijvoorbeeld de landelijke keukens van Grando waarin dit goed verwerkt is.

Diversiteit en kwaliteit in het assortiment van Grando:

ook in de nieuwste keukentrends voor 2018

Zoals gezegd zorgt Grando er altijd voor dat de keukens on trend zijn. Daarnaast zijn er zoveel verschillende trends, dat er bij Grando altijd wel iets tussen zit dat goed past bij jouw smaak en huisinrichting. Of je nu de luxe keukens bekijkt, de design keukens of zelfs de budget keukens. Alle keukens zijn stijlvol, en daarnaast allemaal van hoge kwaliteit. Alle keukens van Grando worden met zorg ontworpen. Vervolgens wordt het productieproces tot in detail uitgewerkt. Kwaliteit en diversiteit staan hoog in het vaandel bij Grando Keukens. Dit zie je ook zeker terug in de showrooms, en dit zul je merken wanneer je een prachtige keuken van Grando Keukens in huis hebt gehaald. Voor de nieuwste keukentrends voor 2018 zit je bij Grando zeker goed dus, ook op het vlak van kwaliteit.

Een vraag voor Grando? Jij kiest hoe en wanneer!

Heb je interesse gekregen in een prachtige en trendy keuken van Grando? Dan is het contact snel gelegd. Het is via ons contactformulier mogelijk om in contact te worden gebracht met de door jou gekozen vestiging. Maak nu een online afspraak.

Je kan ervan uitgaan dat je te woord wordt gestaan door een van onze enthousiaste en vakkundige medewerkers! Ook klantgerichtheid staat bij ons van Grando immers bovenaan de lijst.

Benieuwd naar meer? Contacteer hoe en wanneer!

Maak een afspraak