Bezoek aan showroom Grando Aartselaar gaf doorslag!

“Op een dag vind je de keuken van je dromen.” Dat is exact hoe het Inke en Matthias is vergaan. Via mensen uit de buurt hoorden ze zeer positieve reacties over hun ervaringen met Grando Keukens. Het koppel was getriggerd en boekte meteen een afspraak in een showroom bij hen in de buurt. “Na onze afspraak wisten we het meteen: Hier kopen we onze nieuwe droomkeuken”, vertelt Inke.

ONTMOET DE FAMILIE: 

Wie: Inke, Mathias en een klein wondertje onderweg. 
Type woning: rijwoning
Woonstijl: Landelijk industrieel
Werkblad: graniet
Apparatuur: koel-vriescombinatie, fornuis, dampkap, vaatwasser en microgolf
Het mooiste aan de keuken: combinatie houten fronten met donkere werkblad.

Witte droomkeuken wijkt voor keuken met natuurlijke look

Inke en Matthias hadden een witte keuken voor ogen, maar veranderden van gedacht na het zien van de keukens in de showroom. “We hadden onze zinnen gezet op een moderne witte keuken. Toen de Grando-adviseur ons meenam op ontdekkingstocht in de toonzaal viel ons oog op een prachtige keuken uit hout. De natuurlijke look van de keuken deed ons vrijwel meteen overstag gaan”, vertelt Inke. “We waren op zoek naar een landelijk ogend model. Hout is dan, meer nog dan een witte keuken, een perfecte match met onze woonstijl”, vult Matthias aan.

Prioriteit geven aan voorbereiding en schoonmaken

Veel mensen denken dat het koken op zich het meeste tijd in beslag neemt, maar eigenlijk is dat niet zo. “De Grando-adviseur gaf ons naast deskundige uitleg ook nieuwe inzichten. We wilden oorspronkelijk het kookvuur integreren in het keukeneiland, maar de expert wees ons erop dat er meer tijd gaat in het voorbereiden van de maaltijden en het schoonmaken achteraf, dan in het eigenlijke koken.”

“We hebben zijn advies gevolgd en ervoor gekozen om de spoelbak in het eiland te laten verwerken. Een goede keuze, zo is achteraf gebleken. Het contact met de mensen die zich in de leefruimte bevinden is trouwens ook een pak beter op die manier.”

 

Verliefd geworden in de toonzaal

Als het koppel gevraagd wordt waar ze het meest tevreden over zijn, dan hoeven ze niet lang te zoeken naar het antwoord. “Het fornuis! Een eyecatcher die perfect combineert met de houten fronten en de algemene ‘look en feel’ van de keuken. Toen we het fornuis voor de eerste keer zagen in de toonzaal was het liefde op het eerste gezicht.” Inke en Matthias kozen voor een gasvuur, een oven, ijskast en vaatwasser als voornaamste huishoudtoestellen in hun nieuwe Grando-keuken. “Wat mijn lekkerste gerecht is dat ik klaarmaak in mijn nieuwe droomkeuken? Gevulde kalkoen! Mijn nieuwe keuken, de sfeer van de kerstdagen en de gezelligheid van het samenzijn dragen daar uiteraard toe bij”, lacht Inke

Fan van het merk Grando Keukens

Het koppel looft de manier van werken van de keukenspecialist. “Of we Grando Keukens zouden aanbevelen aan onze vrienden en familie? Zeker! Naast de vlotte samenwerking, de expertise en de duidelijke informatie die we kregen van de Grando-adviseur weten ook de plaatsers perfect waar ze mee bezig zijn. Er valt geen slecht woord over te zeggen”, vertelt Inke. Grando Keukens is trouwens meer dan alleen keukens. De keukenspecialist heeft ook expertise op het vlak van interieuroplossingen. “Net omdat we zo tevreden zijn willen we graag dat Grando Keukens onze dressing voor in onze slaapkamer ontwerpt en maakt.”

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Maak geheel vrijblijvend een afspraak in de dichtsbijzijnde vestiging en wij helpen je graag met een persoonlijk en vooral verrassend advies.

De koffie staat altijd klaar, tot snel.

Persoonlijk en verrassend advies

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.