Bestaande keukentoestellen in een nieuwe keuken

U heeft een aantal keukentoestellen goedkoop op de kop kunnen tikken, cadeau gekregen of twee jaar geleden vervangen. Kan u een nieuwe keuken bestellen zonder de bijbehorende toestellen, maar op maat van uw oude keukenapparatuur?

Keuken bouwen rond oude keukenapparatuur 

Zijn uw keukentoestellen nog in perfecte staat, dan kan u deze hergebruiken in uw nieuwe Grando-keuken. Bezorg uw Grando-adviseur een lijst met de types van de toestellen die u wenst te behouden. Aan de hand van het type toestel weten wij perfect wat de afmetingen van de toestellen zijn en kan bij het bouwen rekening gehouden worden met de inbouwmaten. Wij zorgen ervoor dat alles perfect past.

Keukenmeubel op maat 

Heeft u vorig jaar een nieuwe oven gekocht? Geef deze informatie door aan uw Grando-adviseur. Hij zorgt ervoor dat de kast op maat afgeleverd wordt. De nieuwe keukentoestellen kan u vervolgens, qua stijl en look, makkelijk afstemmen op uw nieuwe oven. Grando staat bekend om zijn maatwerk.

Garantie op de keuken 

Als u ervoor kiest om uw keuken te laten bouwen rond de oude keukenapparatuur, dan vervalt de garantie voor een deel. Stel dat u uw kraan wilt vernieuwen en dat de boiler 15 jaar oud is, dan plaatst Grando de nieuwe kraan onder de voorwaarde dat ook de boiler vervangen wordt. Grando draagt veiligheid hoog in het vaandel. Als er een gevaar dreigt, dan wijzen we u erop.

Een werkblad vervangen 

Heeft u een werkblad dat aan vervanging toe is, aarzel niet om uw dichtstbijzijnde Grando-vestiging te contacteren. Wij komen langs en kijken of het werkblad effectief vervangen kan worden. Als er tegels aan vastzitten, dan kan het keukenwerkblad pas vervangen worden als ook de tegelwand eruit gaat.  Lees ook: een keukenblad vervangen doet u zo

PAST UW OUDE OVEN IN EEN NIEUWE GRANDO KEUKEN?

Bent u benieuwd of uw oude oven in uw nieuwe Grando keuken past? Vraag het aan onze Grando-adviseurs en maak een afspraak bij de Grando vestiging bij u in de buurt.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.