In 4 stappen naar de perfecte keuken

Los van hoe diep uw zakken zijn, spreekt u het best een budget af of houdt u er een voor ogen voor u uw zoektocht aanvat. Als u aan uw Grando-adviseur een indicatie van uw budget kunt geven, dan verloopt de zoektocht naar een geschikte keuken bijzonder efficiënt. Wilt u een keuken tussen de 5.000 en 10.000 euro of wenst u er een volledig op maat, inclusief hightech toestellen? Is budget geen item? Geen probleem, wij gaan samen met u op zoek naar het beste van het beste. Grando biedt ontelbaar veel mogelijkheden.

1. Keuken uw keukenbudget

Los van hoe diep uw zakken zijn, spreekt u het best een budget af of houdt u er een voor ogen voor u uw zoektocht aanvat. Als u aan uw Grando-adviseur een indicatie van uw budget kunt geven, dan verloopt de zoektocht naar een geschikte keuken bijzonder efficiënt. Wilt u een keuken tussen de 5.000 en 10.000 euro of wenst u er een volledig op maat, inclusief hightech toestellen? Is budget geen item? Geen probleem, wij gaan samen met u op zoek naar het beste van het beste. Grando biedt ontelbaar veel mogelijkheden.

2. Weet precies waar uw keuken moet komen

Hoe ziet de ruimte, waar u uw keuken wenst, er precies uit? Kan de keuken die u voor ogen heeft er effectief ook staan? Blijft er genoeg beweegruimte over? Zijn er aansluitingen voorzien? Wat met ramen, deuren en de bestaande vloer? Behoort een klassieke dampkap tot de mogelijkheden? Dat zijn enkele van de vragen die u zich moet stellen. Een kookeiland bijvoorbeeld is niet in iedere ruimte een goed idee.

Weet, voor u een afspraak maakt met een van onze Grando-adviseurs hoeveel vierkante meter u ter beschikking heeft. Aan de hand van de bouwtekening ontwerpt Grando de droomkeuken binnen uw budget.

3. Bekijk wij er het meest in de keuken staat

Denk goed na over wie het vaakst in de kookpotten roert. Het antwoord op die vraag bepaalt namelijk op maat van wie we de keuken ontwerpen. Bent u de kok in huis of staat uw partner het meest achter het fornuis? Als jullie even groot zijn, is er geen probleem. Scheelt het meer dan een paar centimeter, dan wordt het aspect ergonomie nog belangrijker. Bij het ontwerp houden we altijd rekening met de lengte van de kok en passen we de hoogte van het werkblad en de toestellen aan.

4. Weet welke rol uw keuken speelt in uw woning

Is uw perfecte keuken een eyecatcher, functioneel, semi-professioneel en/of een plaats waar het hele gezin verzamelt? Bent u een hobbykok of eerder iemand die kookt en eet om te overleven? Wat uw prioriteiten ook zijn, de Grando-specialist kan u perfect begeleiden bij uw zoektocht naar de perfecte keuken.

Meer inspiratie nodig?

Heeft u nog meer inspiratie nodig en bent u nog niet helemaal overtuigd, vraag dan ons gratis inspiratiemagazine aan!

Vraag hier uw inspiratiemagazine aan