Bij Grando Balen helpen wij u graag verder.

Maak uw afspraak

Ontmoet de zaakvoerders .

Kurt en Patricia Claes

PERSOONLIJK ADVIES

"Wij adviseren u graag over de ruimte en indeling van uw nieuwe keuken. Misschien zijn er mogelijkheden waar u zelf niet direct aan gedacht heeft."

Maak een afspraak

Grando Balen

Steegstraat 49
2490 Balen

Openingstijden

 • Maandag
  gesloten
 • Dinsdag
  10:00 - 17:30
 • Woensdag
  10:00 - 17:30
 • Donderdag
  10:00 - 17:30
 • Vrijdag
  10:00 - 17:30
 • Zaterdag
  10:00 - 17:30
 • Zondag
  13:00 - 17:00

“Uw keukendroom doen wij in vervulling gaan”

Met man en macht, dat mag u redelijk letterlijk nemen. Een persoonlijke begeleiding en eindeloos veel expertise, dat zit in het DNA van Grando Keukens. Van het eerste contact tot de oplevering en de installatie van uw droomkeuken: tijdens elke stap in het proces krijgt u te maken met ervaren professionals.

Met meer dan twintig jaar ervaring in de interieurbouw zijn zaakvoerders Kurt Claes, Patricia Suekers en zoon Seppe niet aan hun proefstuk toe. Zij zijn reeds jarenlang gespecialiseerd in slimme interieuroplossingen. Ervaring die nu wordt meegenomen in de Grando-vestiging te Balen.

Kurt Claes: “Als interieurspecialist kunnen we u perfect adviseren over alle aspecten van uw nieuwe droomkeuken. We weten hoe we uw keuken kunnen laten matchen met de rest van uw interieur en geven tips over een optimaal gebruik van uw beschikbare ruimte.”

Maar daar houdt het niet bij op. “Onze adviserende rol is één ding, het hoogkwalitatieve aanbod en de service die gepaard gaat met een aankoop bij Grando Keukens Balen is een ander paar mouwen. We zetten hard in op ontzorgen. Dat betekent dat u alles aan ons kunt overlaten. Wij nemen de volle verantwoordelijkheid over uw totaalproject: van A tot Z.”

Een kennismaking met Grando Keukens begint in de showroom. “Het is hier dat de zoektocht naar uw perfecte keuken begint. De toonzaal wordt voortdurend up-to-date gehouden en verzamelt de nieuwste trends in ‘keukenland’.”

De showrooms van Grando Keukens geven u een representatief beeld van wat we in onze mars hebben. U vindt er de nieuwste keukens voor ieders budget: één voor één droomkeukens.”

Op zoek naar uw droomkeuken? Laat u inspireren in onze showroom of download het inspiratiemagazine.

Tot snel. Tot bij Grando Keukens Balen.

Kurt en Patricia Claes

Zaakvoerders Grando Balen.