Kranen en spoelbakken

De evoluties in de keuken staan niet stil, ook niet op vlak van watertoevoer en -afvoer. Wetende dat een keukenkraan gemiddeld zo’n 90 keer per dag gebruikt wordt, is het van cruciaal belang dat u niet zomaar blind uw keuze maakt. Is hygiëne belangrijk voor u? Overweeg dan een kraan met een sensor of een ‘touch bediening’. Vindt u gebruiksgemak en snelheid doorslaggevend? Dan is een kokendwaterkraan of een model met een sproeikop waarschijnlijk meer iets voor u.

Ton-sur-ton

Een keuken doen opvallen, doet u door gedurfde keuzes te maken en aandacht te schenken aan de details. Een spoelbak of een gootsteen laten matchen met de kleur van de kraan is hip en trendy. Een gouden keukenkraan in combinatie met een gouden spoelbak: zelfs in een landelijke keuken valt deze combinatie niet uit de toon. Meer nog, dergelijke keuze sluit perfect aan bij meerdere keukenstijlen. Het ton-sur-toneffect in een zwarte keuken levert een stoer, maar tegelijkertijd elegant resultaat op. Niets straalt meer luxe uit dan kraanwerk in een edelmetaalkleur.

De alleskunner

Een kraan die én koud én warm én kokend water kan produceren: het lijkt science fiction, maar dat is het niet. De kokendwaterkraan van Quooker is toptechnologie die heel snel aan populariteit wint. De nieuwste modellen schakelen snel tussen verschillende temperaturen en kunnen zelfs bruisend en/of gefilterd water aanmaken. Een zwarte kraan? Een wit model of toch gewoon een metaalkleurige alleskunner? Er is een Quooker voor elk type keuken. Omdat werken met heet water bepaalde risico’s inhoudt, deed de fabrikant er alles aan om deze kranen 100% veilig te maken. En een Quooker-keukenkraan is niet alleen veilig, ze springt ook voorzichtig om met water en levert een niet te onderschatten tijdwinst op.

WELKE KRAAN EN SPOELBAK PAST ER IN UW NIEUWE KEUKEN?

De combinaties, zowel op vlak van kleur als materiaalgebruik, zijn haast eindeloos.

Tijdens een afspraak met uw lokale Grando-adviseur of ondernemer leert u over de vele mogelijkheden. Grando Keukens biedt een uitgebreid en veelzijdig assortiment aan. U kunt, tijdens uw bezoek aan de showroom, trouwens ook zelf ervaren wat de meerwaarde is van een kokendwaterkraan.

vakmanschap sinds 1965
Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.