Home connect

Wat we tien jaar geleden niet of nauwelijks voor mogelijk hielden, is vandaag realiteit. Connectiviteit is meer dan ooit de trend, ook in de keuken. Alles kan gekoppeld worden en is bestuurbaar via het kleine toestel in uw broekzak of via een tablet. Connectiviteit is gemak, levert tijdwinst op en is een absolute meerwaarde in de keuken van de toekomst.

De snelheid waarmee de verschillende ontwikkelingen elkaar opvolgen is verschroeiend.

Hoe zal de keuken er binnen tien jaar uitzien? Waarschijnlijk zullen heel wat keukenprocessen geautomatiseerd zijn of bedient u alles vanop afstand in plaats van handmatig. Wilt u informatie over uw huishoudapparaat, dan kijkt u toch gewoon even op de app? Op de baan en wilt u uw oven al laten voorverwarmen? Een druk op de knop van uw smartphone en klaar is Kees.

Zo zou het er kunnen uitzien in uw toekomstige keuken

U komt beneden, waar uw dampende kop koffie al op u staat te wachten. Nog even geduld, u kunt binnen enkele ogenblikken de verse croissants uit de oven halen. U vertrekt naar de winkel, maar bent vergeten wat er precies ontbreekt in uw koelkast. Geen nood, even de beelden bekijken via uw smartphone van de camera in uw frigo.

Twijfelt u of u de oven heeft uitgeschakeld? De app die communiceert met uw oven vertelt u of het apparaat effectief nog aanstaat. U leest het, de technologie staat niet stil. Verwacht wordt dat de technologische ontwikkelingen zelfs nog op kruissnelheid moeten komen.

Geen connectiviteit zonder de juiste technologie. Zonder wifi of slimme huishoudtoestellen, geen communicatie tussen de verschillende apparaten. Connectiviteit is niet enkel u die communiceert met uw apparaat, het zijn ook de toestellen die onderling communiceren. Denk bijvoorbeeld aan een afzuigkap die automatisch opstart als de kookplaat ingeschakeld wordt.

De Home Connect-app is een vooruitstrevend systeem dat niet enkel bediening vanop afstand mogelijk maakt, het is ook een tool die een hoge mate van service garandeert. Scheelt er iets met uw toestel, dan kan de fabrikant meteen ingrijpen. Heeft u een technisch probleem, dan kunt u experts toegang geven tot het apparaat. Professionals detecteren het probleem, analyseren het en bieden binnen de kortste keren een oplossing.

Lichtplan

Ledverlichting is de standaard geworden. Er zijn weinig moderne woningen die vandaag nog uitgerust worden met klassieke gloeilampen. Weet dat de juiste verlichting uw nieuwe keuken nog beter tot haar recht kan laten komen. Als u het graag gezellig of intiem maakt, dan is een dimbaar lichtsysteem onmisbaar. Met slimme ledverlichting schakelt u makkelijk tussen verschillende ‘sferen’. Lichten eenvoudig sturen, kan met systemen zoals Philips Hue of via de Casambi-app. Deze zijn gekoppeld met uw smartphone en/of tablet om nog meer gebruiksvriendelijkheid te garanderen.

CONNECTIVITEIT IN UW NIEUWE GRANDO-KEUKEN?

Tijdens een afspraak met uw lokale Grando-adviseur of ondernemer leert u over de vele mogelijkheden. Grando Keukens biedt een uitgebreid en veelzijdig assortiment aan. U kunt, tijdens uw bezoek aan de showroom, trouwens ook zelf ervaren wat de meerwaarde is van connectiviteit in uw nieuwe keuken.

Vakmanschap sinds 1965
Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.