Exclusieve designkeukens

The sky is the limit

Hoe groter uw verbeelding, hoe exclusiever uw keuken. Durf te dromen. Rust uw keuken uit met de allernieuwste technologieën, met een natuurstenen keukenwerkblad met unieke tekening, een state-of-the-art stoomoven, een professionele koffiezetmachine, een koelcel of een koelkast die communiceert met uw smartphone, een hoogtechnologische oven die uw ingrediënten herkent en deze elk afzonderlijk gaart in één enkele beurt en, waarom ook niet, een wijnklimaatkast ... De mogelijkheden zijn legio.

wees gerust veeleisend tijdens de zoektocht naar uw nieuwe luxekeuken.

U woont in een prachtige villa, in een gerestaureerde fermette of u verhuist naar een nieuwbouwwoning en u bent bereid te investeren in kwaliteit. U heeft een goed idee van wat u wilt. En wat u wilt, is een uniek ontwerp met oog voor detail. Duurzame materialen zijn voor u een absolute meerwaarde, kwalitatieve en hoogtechnologische huishoudtoestellen een must. Maar het allerbelangrijkste is dat u zich van niets hoeft aan te trekken. En ontzorgen, daar zijn de Grando-adviseurs en Grando-monteurs goed in. Om u een idee te geven van hoe luxueus uw nieuwe keuken kan zijn, sommen we hieronder even de mogelijkheden op.

Exclusieve keukenfronten

Massief hout versus fineer

Esdoornhout en ebbenhout, samen met enkele andere exclusieve tropische boomsoorten, behoren tot de duurste houtsoorten ter wereld. Is massief hout geen vereiste? Kies voor een afwerking in fineer; een dun laagje echt hout dat op een andere drager wordt bevestigd, meestal MDF. U krijgt de exclusieve look van massief hout, zonder daarvoor te diep in de portemonnee te moeten tasten. Wilt u wel het robuuste karakter van een volhouten keuken? Is een lange levensduur een absolute topprioriteit voor u? Vraag naar de verschillende mogelijkheden bij uw lokale Grando-expert.

Lak en hoogglanslak

Een glanzende keuken, keukenfronten die schitteren en pure luxe uitstralen: met gelakte keukenfronten of een afwerking in hoogglans laat u uw nieuwe keuken stralen. Dergelijke type keukens zijn niet enkel de perfecte aanvulling op uw strak en modern interieur, ze vallen ook zeer goed te combineren met diverse woonstijlen, zo ook met een moderne landelijke woning.

Meer dan enkel hout

Hout blijft de nummer één wat materiaal voor keukenfronten betreft, toch is er meer dan dit duurzame materiaal. Wilt u de uitstraling van een ‘professionele keuken’? Bent u een amateurkok met een bescheiden of grote ambitie? Misschien is een keuken uit inox iets voor u. Of heeft u toch liever de look van natuursteen? Een massief stenen keuken bestaat niet, u kunt echter wel opteren voor steenfineer. Zijn er zo nog materialen die mijn nieuwe luxekeuken exclusief kunnen maken? Zeker! Vraag het een van de Grando-adviseurs tijdens een persoonlijk gesprek.

U droomt het, Grando Keukens realiseert het

Naadloze keuken is één en al luxe

De gootsteen of spoelbak die naadloos overloopt in het werkblad of vice versa. Hetzelfde materiaal als rode draad door uw ganse keuken. Wilt u een strak design, één geheel creëren, dan zijn er materialen die dat mogelijk maken. Corian®, een synthetisch materiaal, blijkt hier uitermate geschikt voor. Maar het is niet het enige materiaal dat naadloos kan toegepast worden. U kunt er bijvoorbeeld ook voor opteren om een werkblad, inclusief spoelbak, in beton te laten gieten. Vraag naar de verschillende mogelijkheden tijdens een afspraak in een showroom bij u in de buurt.

Wat kost een luxekeuken: prijsbepalende factoren

De term luxekeuken betekent voor iedereen iets anders. Alle Grando-keukens stralen één en al luxe uit, ongeacht het budget dat u voor ogen heeft. Uiteraard kunt u met 50.000 euro net dat ietsje meer dan met 10.000 euro, dat spreekt voor zich.

Duurzame en hoogwaardige materialen

Zoals u al kon lezen, kunt u uw nieuwe keuken (laten) opbouwen uit de meest uiteenlopende materialen: van zeldzame houtsoorten tot marmer of natuursteen met een unieke ‘tekening’. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden.

Afwerkingen van superieure kwaliteit

En ook op vlak van afwerkingen bestaan er verschillende kwaliteiten. Wat uw voorkeur geniet, dat is een puur persoonlijk gevoel. Daarom is een afspraak met een Grando-adviseur zeker geen overbodige luxe. Bereid u voor en spring eens binnen in een van de showrooms. Grando Keukens weet alles van keukens, dat betekent dat geen enkele vraag onbeantwoord blijft!

Toptechnologie in uw exclusieve keuken

Huishoudtoestellen zijn er in verschillende prijsklassen en uitvoeringen. Als u een verregaande digitalisering wenst, apparaten wilt aansturen met uw smartphone of deze laten communiceren met uw domotica-installatie, weet dan dat deze technologie voorhanden is. U kunt het bijna zo gek niet bedenken of het bestaat. Wees ook niet bang om klassiek te combineren met hypermodern. Een kokendwaterkraan of een dampafzuiging die uit uw kookveld tevoorschijn komt, past ook perfect in een iets ‘authentiekere keuken’.

Ontzorging van A tot Z

Hoeveel bent u bereid te betalen om u zich nergens van aan te hoeven trekken? U geeft de opdracht, Grando-experts voeren uit. Los van de montage van de keuken en de diverse aansluitingen die moeten gebeuren, kunt u bij Grando Keukens ook terecht voor alle bijkomende werkzaamheden. Moet uw oude keuken afgebroken worden? Wenst u een nieuwe complementaire vloer? Wilt u exclusieve designtegels? U vraagt, Grando draait.

Veel meer oog voor wat u mist...

Als er een iets is wat we geleerd hebben tijdens de covid-19-pandemie, dan is het dat een woning waarin het fijn vertoeven is een absolute luxe is. Doordat we met zijn allen veel meer thuis zijn/waren, zijn we zaken opnieuw gaan appreciëren, dingen die we voordien al te vaak en te makkelijk voor vanzelfsprekend namen. Denk aan een tuin, een functionele keuken, een gezellige leefruimte, ... 

De verschillende lockdowns zorgden bij heel wat mensen, die niet over deze zaken beschikken, voor een pak frustraties. Dat gevoel vertaalde zich in een exponentiële stijging van de vraag naar woningen met een tuin, er werden - door het verplicht telewerken - en masse bureaumeubels en -accessoires gekocht en de ruimtes waarin we het vaakst vertoeven, kwamen onder het vergrootglas te liggen. 

Door de pandemie zijn veel mensen tot het besef gekomen dat een keuken een van de belangrijkste ruimtes is in de woning. De bereidheid om te investeren in een nieuwe keuken is groter dan ooit.

Een nieuwe deignkeuken?

Wilt u uw exclusieve droomkeuken in levende lijve zien? Of heeft u graag een zicht op wat Grando Keukens voor u kan realiseren?

Téléchargez une photo ou un dessin de la salle
1 seul fichier.
Limité à 10 Mo.
Types autorisés : gif, jpg, png, pdf.
Téléchargez ice votre moodboard.
1 seul fichier.
Limité à 10 Mo.
Types autorisés : gif, jpg, png, pdf.