Uw nieuwe Grando keuken: van A tot Z

GRANDO KEUKENS NEEMT VERANTWOORDELIJKHEID OVER HET VOLLEDIGE KEUKENPROJECT

De kogel is door de kerk. U vindt het de hoogste tijd voor een nieuwe keuken. Proficiat! De eerste stap is gezet. Maar wat nu? Hoe kies ik mijn keuken? Waar haal ik inspiratie? Wie kan mij helpen bij vragen en wat met mijn vereisten? Breekt de Grando-installateur mijn oude keuken af of doe ik het beter zelf? Wat als ik daar geen zin in heb? Veel vragen, waarop Grando Keukens graag het antwoord geeft.

Stap 1: Laat u inspireren

Keukeninspiratie vindt u online en in uw omgeving

Inspiratie haalt u uit de kleinste dingen. Het zien van een boom of de schors van die boom kan al genoeg zijn om houten accenten te willen voorzien in uw nieuwe keuken. Een fabriekspand, een loft, de inrichting van het huis van een bevriend koppel … Alles draagt bij tot de beeldvorming van uw nieuwe keuken. Maar niet enkel uw omgeving kan u inspireren, online vindt u een overvloed aan ideeën en inspirerende referenties.

Professionele keukenbouwer Grando Keukens inspireert en informeert

De beste ideeën doet u uiteraard op bij een keukenspecialist. Blader eens door het Grando-inspiratiemagazine of bekijk de referenties online. Wilt u weten hoe klanten de samenwerking met Grando Keukens hebben ervaren, dan leest u toch gewoon even wat zij te vertellen hebben. Meer weten over de verschillende mogelijkheden, materialen, opstellingen, trends, huishoudapparaten, …? Scroll gerust eens door onze blogpagina. U vindt in diverse blogartikels de antwoorden op enkele van de meest gestelde vragen.

Bekijk onze keukensLees ook onze blogs

Stap 2: Maak een afspraak

OK, u weet welke stijl u graag ziet, de chef van het huis is bepaald, u heeft een budget voor ogen en het lijstje met de huishoudtoestellen die niet mogen ontbreken in uw keuken is opgesteld. Dat is al heel wat, maar toch blijft u nog steeds met een aantal prangende vragen zitten. U bent op het punt gekomen dat u actief op zoek moet naar de antwoorden op die specifieke vragen. Dit is het moment waarop u een afspraak maakt met een Grando-adviseur in een van de showrooms bij u in de buurt.

“Elke Grando-adviseur is een vat vol kennis, die niets liever doet dan deze kennis ook met u te delen. Oplossingsgericht denken behoort tot het DNA van de Grando-adviseur.”

Vraag hem of haar alles over de verschillende soorten opstellingen, kom te weten welke kleuren naadloos aansluiten op de tinten die u gebruikt in uw leefruimtes en ontdek enkele van de nieuwste keukentechnologieën.

Maak een afspraak

 

Stap 3: Keukenontwerp op maat

 

Ontwerpfase nieuwe Grando-keuken

Als al uw vragen beantwoord zijn, zet u nu de Grando-expert aan het werk. Hij gaat met uw wensen en vereisten aan de slag en tekent een ontwerp op maat. Er wordt rekening gehouden met al uw verlangens. Als u ruimte laat voor input, dan verwerkt de Grando-professional ook een aantal voorstellen in het ontwerp. Eenmaal de ontwerpfase is afgerond, ontvangt u een plan op maat.

Feedback op het ontwerpvoorstel

Indien u vragen heeft bij het ontwerp of u wilt graag wat aanpassen, dan is er uiteraard ook een feedbackronde voorzien. Grando Keukens bouwt uw droomkeuken, daarom vindt de keukenspecialist het zeer belangrijk dat u 100% achter het voorstel staat.

Stap 4: Prijslijst en offerte

Gaat u akkoord met het ontwerp, dan wordt een prijslijst en offerte opgemaakt. Om u een transparante en volledige offerte te kunnen bezorgen, is het belangrijk dat Grando Keukens weet wat er allemaal dient te gebeuren. Wilt u dat de afbraak gebeurt door een van de partners van Grando? Zorgt u zelf dat alle aansluitingen, afvoeren en toevoeren op de juiste plaats worden voorzien? Of geeft u het liefst alles uit aan een team van professionals? Bespreek het met uw Grando-adviseur.

Als alles klaarhelder is en u de aankoop wilt finaliseren, gaat u over tot de bestelling en aankoop van uw nieuwe Grando-keuken. 

Stap 5: Levering en montage van uw nieuwe Grando-keuken

U hoeft niet lang te wachten op uw nieuwe droomkeuken. De levertermijn varieert, maar ten laatste zo’n twee maanden na uw bestelling komt de installateur/monteur bij u langs om de keuken te plaatsen. ! LET OP: door COVID kunnen de levertermijnen tijdelijk wat langer zijn, informeer hiervoor bij uw Grando-adviseur.

Hoelang een montage duurt, hangt af van een aantal factoren zoals grootte, complexiteit van de installatie en het aantal toestellen dat aangesloten moet worden. Een basiskeuken staat er op een dag, een grotere keuken of een complexe montage duurt niet langer dan drie dagen. Grando-monteurs laten alles proper achter.

Duikt er een probleem op, dan kunt u uiteraard met uw vragen terecht bij uw Grando-contactpersoon.

Stap 6: Geniet!

Uw keuken staat er. U kunt het nog steeds niet geloven en het is moeilijk om er niet voortdurend naar te staren. De tijd van genieten is aangebroken! Beleef het plezier van het koken in een prachtige keuken, voorzien van alle snufjes. Wilt u uitbreiden? Denkt u dat een wijnklimaatkast of een koffiebar een meerwaarde kan betekenen voor uw keuken in de toekomst? Geen enkel probleem. Uw Grando-adviseur is altijd bereikbaar!

Gecharmeerd door onze werkwijze?

Bent u gecharmeerd door of nieuwsgierig naar onze werkwijze? Klanten gelukkig maken met hun nieuwe droomkeuken is onze passie en streven naar 100% tevreden klanten, daar werken wij iedere dag hard aan.

Plan uw vrijblijvend adviesgesprek

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.