Reviews

Beoordelingen van ervaringen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Goede verkoper met kennis van zaken.
Bjorn Vereecke
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 11 juni 2021
Wij werden heel vriendelijk en enthousiast geholpen door Mila. Ze luisterde naar onze wensen maar dacht ook actief mee als wij zelf met twijfels zaten. De indeling en look van de keuken hebben wij volledig in haar handen gegeven en wij werden weggeblazen van het resultaat. Op slag werden we verliefd op het eerste voorstel en we kunnen niet wachten tot de keuken er echt staat. Fantastisch gedaan!
Anaïs Gevaert
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 17 mei 2021
Zeer hartelijk en goed bediend door Mila, samen de keuken kunnen samen stellen die we wouden.
Kenneth Van Cauter
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 9 mei 2021
Wij werden geholpen door Peggy Raemdonck. Bij Grando keukens mogen jullie zeer tevreden zijn met zo’n topwerkkracht! Wij werden van in het begin heel vriendelijk ontvangen en we kregen heel veel nuttige tips. Daarbij heeft ze ook nog eens heel veel geduld. Niets was haar te veel ... Meerdere offertes met telkens aanpassingen, extra bezoekjes op afspraak (zelfs onder de middag) werden steeds vriendelijk en geduldig. verzorgd. Kortom : PEGGY, JE BENT EEN TOPPER !
Sabine Goossens
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 7 mei 2021
Super.
Lotte Van Keymolen
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 1 mei 2021
Met veel gevoel voor smaak en stijl begeleidde Peggy ons door het proces. We zijn zeer tevreden met het ontwerp en praktische invulling van de keuken, alsook het oog voor detail. De 3D-weergave van de keuken afgestemd op ons interieur hielp ons om de meeste beslissingen te maken voor de leefruimte en keuken van onze nieuwbouw. Top!
Kelly De Vrieze
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 1 mei 2021
Ik heb helemaal geen ervaring bij het kopen/bestellen van een keuken. Peggy Raemdonck gaf ons onmiddellijk een goed gevoel met de nodige tips. Zo wisten we waar we op moesten letten. Ook toen we vroegen naar een andere keuze was Peggy onmiddellijk mee in het verhaal. Heel tevreden met haar inbreng, haar service, haar professionaliteit,... Een fijne en leuke ervaring rijker.
Marc Sluys
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 17 april 2021
Wij waren uiterst tevreden over het werk van Mila Dhaenens. Ze is er in geslaagd goed naar ons te luisteren en dat te vertalen in een mooi design, binnen budget, en altijd met de glimlach. Als je een keuken bestelt bij Grando Gent, moet je bij Mila zijn!
Dries Michiels
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 16 april 2021
Prachtige showroom en verkopers met vakkennis.
Maarten Muys
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 12 april 2021
Enkele jaren geleden liet ik mijn keuken plaatsen door Grando in Sint-Martens-Latem. Nu nog altijd is het genieten en kijk ik terug op een vlotte samenwerking met het team van GRANDO. Een jaar na de montage was er een kleine zorg met een lade, maar na een telefoontje naar de dienst-na-verkoop werd dit al snel terug verholpen. Ik ben alvast fan.
Bernadette Huyghe
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 19 februari 2021
Normaal schrijven we geen reviews, maar gezien de uitmuntende begeleiding van begin tot eind (selectie, plaatsing en na-service) willen we graag Bjorn, Jonas en iedereen die betrokken was bij het proces bedanken. De keuken is een parel. Als het goed is mag het ook gezegd worden.
Louis Costenoble
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 15 februari 2021
Super service
Steven Dewinter
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 12 augustus 2020
Via Revive/Saffrou werden we voor de definitieve keuze van onze keuken/en toestellen doorgestuurd naar Grando-keukens, StMartensLatem. Peggy Raemdonck - binnenhuisarchitecte- heeft ons op Grand(o)ioze manier begeleid door de keuzemogelijkheden ivm opstelling, materialen, kleur,apparaten ...van onze keuken. Peggy is zeer competent én super vriendelijk! Nu rekenen we erop dat Grando onze hoge verwachtingen waar maakt !!!
Rik Martin
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 19 juli 2020
Heel veiendelijk en behulpzaam !
Michel Van Geert
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 12 juli 2020
Zeer tevreden.
Johan Van de Velde
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 20 juni 2020
Heel content
Jérémy Godderis
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 12 juni 2019