Reviews

Beoordelingen van ervaringen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Wij zijn super blij met onze keuken! Super service van jullie allemaal, de levering en de plaatsing verliep perfect! šŸ¤©

Joris & Viki
Beoordeling van Grando Aartselaar
Bron: Google - 24 september 2021
Mooie toonzaalā€¦ Veel en goed adviesā€¦ prijs/kwaliteit goedā€¦ tussen het tekenen van het contract en het plaatsen van de keuken kan je zelf bepalen wanneer je ze laat plaatsen met een maximum van 2 jaarā€¦ famiale sfeer.
Danny Van Leuven
Beoordeling van Grando Aartselaar
Bron: Google - 6 september 2021
Vorig jaar onze keuken gekocht bij Grando. Er werd echt naar ons geluisterd en samen nagedacht hoe we zowel qua budget als qua materialen onze verwachtingen konden invullen. Onze keuken werd perfect op tijd geplaatst en was meteen gebruiksklaar. Deze morgen is 1 van de medewerkers onze kraan komen vervangen. Deze lekte aan de sproeier. Wij zijn super tevreden van de service. De medewerker heeft ook, zonder dat wij dat gevraagd hebben, de kalk op onze natuursteen opgekuist en de kast die een beetje naar voor stak (iets wat we ook al hadden doorgegeven maar een beetje uit het oog waren verloren) uit zichzelf ogemerkt en hersteld. Dit maak je tegenwoordig niet meer veel mee en mag dan eens gezegd worden. Complimenten aan deze medewerker en jullie team. bedankt.
Storms - De Backer
Beoordeling van Grando Aartselaar
Bron: Keukenervaringen - 7 augustus 2021
Super service
Prince Rillaerts
Beoordeling van Grando Aartselaar
Bron: Google - 19 juli 2021
Van het allereerste begin werden we goed geholpen bij Grando Aartselaar. Er werd goed geluisterd naar onze ideeƫn en voor kleine probleemphes werd meegedacht naar de beste oplossing. Na verloop van tijd werd de keuken nog aangepast waardoor onze droomkeuken een feit was. Ondanks corona hebben wij amper hinder ondervonden. De plaatsing moest een weekje worden uitgesteld omdat het keukenblad nog niet geleverd was. Maar een weekje later stond dan ook meteen onze volledige keuken Professioneel geplaatst door I.! Dankuwel aan het hele team van grando aartselaar. Een aanrader!
Peggy plompen
Beoordeling van Grando Aartselaar
Bron: Keukenervaringen - 19 juli 2021
Van bij het eerste gesprek hadden wij vertrouwen in Grando Aartselaar. Zij luisterden echt naar onze ideƫen en noden en hadden snel een eerste ontwerp klaar. Zij namen de tijd om onze voorstellen en meerdere veranderingen te verwerken en werden zelf enkel maar enthousiaster. het ontwerp, de planning en vooral uitvoering zijn probleemloos verlopen en tot in detail professioneel uitgevoerd. Met dank aan het hele Grando Aartselaar team
Beoordeling van Grando Aartselaar
Bron: Google - 10 maart 2021
Zeer tevreden!
Karhleen Wellens
Beoordeling van Grando Aartselaar
Bron: Google - 8 februari 2021
Zeer professionele verkoper. Totaal niet opdringerig, maar wel meedenkend. Neemt zijn tijd voor de klant (we zijn er 4u binnen geweest šŸ˜Š). Een zeer prettige samenwerking om tot onze droomkeuken te komen!
Mieke Adelaere
Beoordeling van Grando Aartselaar
Bron: Google - 10 januari 2021
Top!
Vic Dresen
Beoordeling van Grando Aartselaar
Bron: Google - 15 juli 2020
De wijze waarop ze ons onze keuken uiteindelijk verkocht hebben, hadden we niet zo'n fijn gevoel bij. Was nogal 'pusherig'. Wel heel blij en absoluut overtuigd met wat we gekocht hadden. Veruit de firma met de beste service (na verkoop) waar we tijdens heel onze bouw mee samen werkte! Heel tof team dat zeer klantgericht werkt!
Kris Legemans
Beoordeling van Grando Aartselaar
Bron: Google - 8 juli 2020
Zeer tevreden over onze keuken. Zeer klantvriendelijke service met deskundig advies en snelle opvolging. Onze ovens waren niet tijdig geleverd, maar van zodra ze ontvangen waren, werden ze de dag zelf al geĆÆnstalleerd. Zeker een aanrader.
Kevin Seberechts
Beoordeling van Grando Aartselaar
Bron: Google - 15 juni 2020