Reviews

Beoordelingen van ervaringen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Zeer vriendelijk onthaald in de showroom. Behulpzaam in het verkennen van alle mogelijke opties met bijbehorend deskundig advies. Communicatie is top. Absolute klasse en dus zeker en vast een aanrader!
Filip Geelen
Beoordeling van Grando Hasselt
Bron: Google - 31 juli 2021
Wij zijn ontzettend blij met het ontwerp van onze nieuwe keuken. Na een hartelijk ontvangst en duidelijke uitleg voldoet de keuken aan al onze wensen. Ik kan niet wachten tot het geplaatst gaat worden.
Yentl Westerbaan
Beoordeling van Grando Hasselt
Bron: Google - 22 juli 2021
Vandaag bij Grando Hasselt geweest voor keukeninspiratie voor onze nieuwbouw en ben er serieus content van!! De man heeft ons supergoed geholpen, veel zaken heel goed uitgelegd en vergeleken, echt top!! Nu is het wachten op ons ontwerp maar dat gaat dik in orde zijn, ben al zo benieuwd naar het resultaat. Deze zaak is een echte aanrader!
Jessica Rasking
Beoordeling van Grando Hasselt
Bron: Google - 27 juni 2021
Wij zijn zowel door Jos als door Roy hee hartelijk ontvangen. ze geven beiden hun mening en ideeën. Hierdoor zijn we voor het eerst in onze keuken-zoektocht tot een verrassend ontwerp gekomen! Je krijgt een goede en eerlijke uitleg over de werking van Grando, de kwaliteit van de verschillende materialen en de invloed ervan op de prijs. We kijken dan ook erg uit naar onze nieuwe keuken!
Caren Boes
Beoordeling van Grando Hasselt
Bron: Google - 13 juni 2021
Typische Limburgse gemoedelijkheid, maar compleet to-the-point. Bereikbaar en open voor elk idee. Eerste voorstel bleek goed geluisterd en amper aanpassing nodig. Aanrader!
Erwin Van Eyken
Beoordeling van Grando Hasselt
Bron: Google - 3 juni 2021
Voorbije weekend een afspraak gehad met Jos. Een zeer aangename man die ons met raad en daad heeft bijgestaan in het kiezen/uittekenen van een keuken!
Marten Frederix
Beoordeling van Grando Hasselt
Bron: Google - 8 mei 2021
We zijn vandaag hartelijk ontvangen door Jos in een mooie grote toonzaal. Alle hedendaagse trends worden hierin opgepikt en uitgelicht. Ook de vakkundige uitleg en advies waar je rekening mee dient te houden bij het kiezen van een keuken werden fijn voorgesteld. De keukens van grando zijn kwaliteitsvol en er is een ruime keuze aan materialen voor meerdere stijlen. De uitleg is heel eerlijk en oprecht. Ze kiezen echt voor een optimale keuken en houden rekening met de wensen van de klant.
Katrien S.
Beoordeling van Grando Hasselt
Bron: Google - 7 mei 2021
Je wordt heel vriendelijk onthaald in een mooie toonzaal waar je op het gemak de inspiratie kan opdoen voor je nieuwe keuken. De voorgestelde modellen tonen de nieuwste trends in materialen, kastencombinaties en elektrische toestellen. Je krijgt een eerlijk professioneel advies en geen enkel detail wordt uit het oog verloren.
Lena Golubyeva
Beoordeling van Grando Hasselt
Bron: Google - 16 april 2021
Wow! Helemaal verrast door deze knappe, nieuwe toonzaal! Mooi gepresenteerde, kwalitatieve keukens voor iedere stijl woning. Dankjewel Jos voor je vriendelijke onthaal en vakkundig advies. We kijken al uit naar onze nieuwe keuken!
Anniek Raedschelders
Beoordeling van Grando Hasselt
Bron: Google - 12 april 2021
We werden zeer vriendelijk onthaald. De verkopers zijn absoluut niet opdringerig en spreken met kennis van zaken (kwaliteit, gebruik, stijladvies,...). Bedankt voor de hulp bij het kiezen en uitwerken van mijn droomkeuken. Een absolute aanrader!
Anneleen Massart
Beoordeling van Grando Hasselt
Bron: Google - 9 april 2021
Wij zijn heel erg blij met onze nieuwe keuken. We zijn goed geadviseerd ook bij de indeling van de keuken. Er is veel kennis aanwezig en dit geeft veel rust en vertrouwen. Nogmaals dank.
Karin Rijnders
Beoordeling van Grando Hasselt
Bron: Google - 5 april 2021