Reviews

Beoordelingen van ervaringen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Na heel wat voorbereiding en bezoeken bij diverse keukenbouwers kwamen we 'toevallig' bij Grando Keukens in Brugge terecht. Het klikte onmiddellijk met de man ter plaatse, Peter. Een rustige en zeer bekwame en meedenkende verkoper. Hij gaf ons professioneel advies en een zeer goede service. En dan komt natuurlijk het moment van plaatsen. Zelden zo een perfectionistische stielman gezien als Nicolas. Van begin tot het einde is alles uitstekend verlopen. Een echte aanrader als je van plan bent een nieuwe keuken te kopen.

Lieuwe Ribbens
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 7 november 2021
Correcte afspraak. Heel vriendelijke behulpzame verkoopster.
Kristien Vansevenant
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 2 november 2021
Zeer vakkundig geholpen door Peter bij Grando Brugge. Tevreden over onze nieuwe keuken!
Sebastien Lamayeur
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 12 oktober 2021
Heel schone showroom!
Rudi Naessens
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 9 oktober 2021

Sinds vandaag is de keuken van mijn ouders volledig af en we vinden ze zelf prachtig.

We willen jullie allemaal super bedanken om het resultaat in bijlage mogelijk te maken! Ook aan de mensen hier op de werf die super hun best gedaan hebben.

 

Dikke merci van de hele familie!

Etienne, Cecile, Wouter & Sara

Etienne, Cecile, Wouter & Sara
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Keukenervaringen - 6 oktober 2021

Onze keuken is nu helemaal af. 
Graag deel ik nog een foto. 
We zijn echt heel blij met het resultaat! 
Bedankt. 

Wendy Matthys
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Keukenervaringen - 5 september 2021
Een superervaring. Goeie ontvangst in de toonzaal, onze verkoper (Peter) waar zeer ervaren en straalde veel vertrouwen uit. Nadien twee top plaatsers (Demis en Johan), beiden leggen lat zeer hoog inzake afwerking en luisteren naar opmerkingen van klant.. TOP!!!
Jurgen Mestdagh
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 16 juli 2021
De nieuwe keuken vormde voor ons het sluitstuk van een vrij ingrijpende verbouwing, echt de kers op de taart. We kwamen eerder toevallig bij Grando terecht en werden daar super ontvangen door E. Na haar enthousiaste onthaal bezochten we noor een paar zaken, maar al snel stonden we terug bij haar. We kregen een ontwerp en offerte geheel naar wens en nu staat die droomkeuken precies zoals gepland in ons huis. Alles is heel correct en aangenaam verlopen, ook niet anders dan lof voor de deskundige installateur N. Wij zijn super tevreden klanten. Materialen, toestellen en afwerking zijn top. We kunnen Grando Brugge zeker aanbevelen.
Sabine en Peter
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Keukenervaringen - 15 juli 2021
Super aangenaam verrast
Dirk Cruz-estrada
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 2 juli 2021
We hebben onlangs een keuken gekocht bij Grando. Het was een succes op ieder vlak. Goed ontvangen in de toonzaal door Evy en een zeer hartelijk dank voor de fijne samenwerking. goede plaatser gehad( Demis). Een AANRADER.
Els Hallaert
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 3 juni 2021

Super tevreden van mijn ervaring bij Grando keukens. De verkoper begreep onmiddellijk wat ik zocht. Ook de opvolging, plaatsing en service verliepen heel vlot en professioneel. Als je op zoek bent naar prijs kwaliteit,raad ik Grando zeker aan!

Serge Demaiter
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 13 mei 2021
Fijne samenwerking. Ze sloegen er in om onze foto's van pinterest om te zetten in iets realistisch met oog voor onze noden en wensen. Heel tevreden met het resultaat en de opvolging tijdens het plaatsen.
Jeroen Carette
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 17 april 2021
Mooie toonzaal. Verkoper met kennis van zaken. Degelijke kwaliteit. Zeer tevreden. Aanrader!
Daniel Peters
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 12 maart 2021
Top!
Aaron Strubbe
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 10 februari 2021
Zeer tevreden
Marcia de Souza Nunes
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 8 januari 2021
Onze tweede keuken die we bestellen bij en laten plaatsen door Grando. Reeds tweemaal hebben we een super service door Peter Bal die onze wensen begrijpt en met ons meedenkt zowel in conceptie, als kleuren. Hij hielp ons reeds twee keer om er een totaal concept van te maken. De uitvoering door het team van Johan is ook zeer minutieus gedaan. De derde keuken wordt er terug eentje met Peter Bal en met Grando en een uitvoering door Johan.
Erwin Dhelft
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 7 juli 2020
Fijne samenwerking!
Jurgen Roulant
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 9 juni 2020
Zeer vriendelijk bediend geweest bij GRANDO , we zijn zeer goed begeleid geweest voor het kiezen van keuken. Een goeie luisterend oor naar de klant toe wist onmiddelijk wat we wouden. Het resultaat was boenk derop.
Ioana Saldiën
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 8 juni 2020