Reviews

Beoordelingen van ervaringen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Onze keuken is nu helemaal af. 
Graag deel ik nog een foto. 
We zijn echt heel blij met het resultaat! 
Bedankt. 

Wendy Matthys
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Keukenervaringen - 5 september 2021
Super toffe mesnen die dit met hart en ziel doen! Ze luisteren naar wat je wil en maken jou droomkeuken op maat. Zeker een aanrader!
Gwendolina
Beoordeling van Grando Merksem
Bron: Keukenervaringen - 11 augustus 2021
Klantvriendelijkheid : 10/10, Betrouwbaarheid : 10/10, kwaliteit : 10/10. Het hele team werkte mee om onze droomkeuken te realiseren. Allemaal toppertjes. Wij kijken terug met een zeer blij resultaat! We komen zeker terug, maar dan voor de kasten op maat.
Ilse
Beoordeling van Grando Merksem
Bron: Keukenervaringen - 11 augustus 2021
Vorig jaar onze keuken gekocht bij Grando. Er werd echt naar ons geluisterd en samen nagedacht hoe we zowel qua budget als qua materialen onze verwachtingen konden invullen. Onze keuken werd perfect op tijd geplaatst en was meteen gebruiksklaar. Deze morgen is 1 van de medewerkers onze kraan komen vervangen. Deze lekte aan de sproeier. Wij zijn super tevreden van de service. De medewerker heeft ook, zonder dat wij dat gevraagd hebben, de kalk op onze natuursteen opgekuist en de kast die een beetje naar voor stak (iets wat we ook al hadden doorgegeven maar een beetje uit het oog waren verloren) uit zichzelf ogemerkt en hersteld. Dit maak je tegenwoordig niet meer veel mee en mag dan eens gezegd worden. Complimenten aan deze medewerker en jullie team. bedankt.
Storms - De Backer
Beoordeling van Grando Aartselaar
Bron: Keukenervaringen - 7 augustus 2021

On nous a recommandé les cuisines Grando à Neupré et à ce stade-ci nou ne pouvons que confirmer. Nous avons visité pas mal de show-room, salons, etc et nous sommes convaincus de la qualité des cuisines. Nous recommandons également le service client, Olivia est aussi agréable et souriante que professionnelle. Elle est de très bons conseils et très (très) patiente même avec les clients exigeants voire difficiles. Elle aurait pu omettre certains details mais nous a conseillé comme un ami le ferait. Nous attendons de voir le placement pour confirmer notre avis et recommander à notre entourage.

Sandro Fuso
Beoordeling van Grando Neupré
Bron: Google - 6 augustus 2021
Wij zijn bij Grando Merksem heel goed ontvangen en geholpen door B. Onze droomkeuken kreeg vorm en enkele weken later stond onze droomkeuken in onze woning. Er waren enkele foutjes, maar deze werden enige tijd later zonder problemen hersteld. Kortom indien je denkt aan een nieuwe keuken ga dan zeker eens langs bij Grando Merksem.
Guido
Beoordeling van Grando Merksem
Bron: Keukenervaringen - 5 augustus 2021
Goede service
Marcel Rans
Beoordeling van Grando Merksem
Bron: Google - 5 augustus 2021
Accueil exceptionnel
Arnaud
Beoordeling van Grando Neupré
Bron: Google - 1 augustus 2021
Zeer vriendelijk onthaald in de showroom. Behulpzaam in het verkennen van alle mogelijke opties met bijbehorend deskundig advies. Communicatie is top. Absolute klasse en dus zeker en vast een aanrader!
Filip Geelen
Beoordeling van Grando Hasselt
Bron: Google - 31 juli 2021
Zeer recent een keuken besteld bij Grando. Heel vriendelijk ontvangen. Er was meteen een klik met hen. Ze gaven me een uitgebreide uitleg. Hierop hebben ze een keuken uitgetekend. Wat een prachtige keuken was dit. Wij hebben inspraak gekregen en nog enkele kleine details aangepast maar dit was nooit een last voor grando. Uiteindelijk zijn ze onze keuken komen plaatsen. Vakmannen die op 1 dag een kunstwerk geleverd heben. Ook de contacten nadien verliepen allemaal vlot. Ik raad iedereen aan om dit een kans te geven. Jullie zullen aangemaan verrast zijn. Bedankt Grando Turnhout.
Glenn Van Leuven
Beoordeling van Grando Turnhout
Bron: Keukenervaringen - 29 juli 2021
Super tevreden!! We bezochten al andere keukenwinkels maar ons gevoel zat direct goed bij Bart van Grando Keukens Merksem, er werd nagedacht over wat mogelijk was is onze keuken kwa opstelling (onze keuken had veel opstakels een steunmuur een lager plafond) door al het opsommen van onze wensen kregen we na een weekje dan ook een perfecte keuken op 3D te zien. Bij elke verandering die we vroegen per mail kwam steeds heel snel reactie en zo werd het helemaal top. De service is gewoon TOP!! Voor de voorbereidingswerken hebben we de firma laten komen die door hen werd aangeraden en ook dit ging zeer vlot en alles was correct voor de plaatsing van de keuken. Over de plaatser van de keuken ook alleen maar lof, hij deed dit helemaal alleen en alles tot in de puntjes mooi afgewerkt. De composiet kwam een dik weekje later en ook hier was alle contact met de firma heel goed voor het opmeten en plaatsen. Op de spatwand een dik weekje moeten wacgten. Zoals we meer horen gebrek aan levering van bepaalde producten door heel het Corona gebeuren. Maar ook hier waren we mooi van op de hoogte en de keuken kon al gebruikt worden uiteraard. Bart ons ons heel snel overtuigen van een Bokmerk spatwand. Dit is echt top, kuist zeer gemakkelijk af helemaal wat we wilden. De keuken is nu volledig af en volledig naar onze zin. Degelijke kwaliteit aan eerlijke prijs.. TOP team dank u Bart voor alle hulp en een mooie uitwerking van onze droomkeuken. Onze complimenten aan Bart en Ann en het volledige team van Grando Merksem en uiteraard de plaatser Davy Grofin.
Angelique Eyckmans
Beoordeling van Grando Merksem
Bron: Google - 28 juli 2021
Uitstekende service vanaf het binnenkomen tot het plaatsen en afleveren van de keuken. We zijn ongelooflijk tevreden over hoe we onze keuken hebben ontwerpen naar onze zin ifv de ruimte en het budget dat voorhanden was. De opvolging van het meten en plaasten verliep vlot en de communicatie was helder en transparant. De dienst na verkoop was ook in orde! We koken nog steeds met plezier in onze droomkeuken.
Familie Engelbregt
Beoordeling van Grando Merksem
Bron: Keukenervaringen - 22 juli 2021
Ondertussen de 3e keuken aangekocht bij Grando Merksem… Topservice!!!
Sira
Beoordeling van Grando Merksem
Bron: Keukenervaringen - 22 juli 2021
Wij zijn ontzettend blij met het ontwerp van onze nieuwe keuken. Na een hartelijk ontvangst en duidelijke uitleg voldoet de keuken aan al onze wensen. Ik kan niet wachten tot het geplaatst gaat worden.
Yentl Westerbaan
Beoordeling van Grando Hasselt
Bron: Google - 22 juli 2021
Super service
Prince Rillaerts
Beoordeling van Grando Aartselaar
Bron: Google - 19 juli 2021
Van het allereerste begin werden we goed geholpen bij Grando Aartselaar. Er werd goed geluisterd naar onze ideeën en voor kleine probleemphes werd meegedacht naar de beste oplossing. Na verloop van tijd werd de keuken nog aangepast waardoor onze droomkeuken een feit was. Ondanks corona hebben wij amper hinder ondervonden. De plaatsing moest een weekje worden uitgesteld omdat het keukenblad nog niet geleverd was. Maar een weekje later stond dan ook meteen onze volledige keuken Professioneel geplaatst door I.! Dankuwel aan het hele team van grando aartselaar. Een aanrader!
Peggy plompen
Beoordeling van Grando Aartselaar
Bron: Keukenervaringen - 19 juli 2021
Een superervaring. Goeie ontvangst in de toonzaal, onze verkoper (Peter) waar zeer ervaren en straalde veel vertrouwen uit. Nadien twee top plaatsers (Demis en Johan), beiden leggen lat zeer hoog inzake afwerking en luisteren naar opmerkingen van klant.. TOP!!!
Jurgen Mestdagh
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 16 juli 2021
De nieuwe keuken vormde voor ons het sluitstuk van een vrij ingrijpende verbouwing, echt de kers op de taart. We kwamen eerder toevallig bij Grando terecht en werden daar super ontvangen door E. Na haar enthousiaste onthaal bezochten we noor een paar zaken, maar al snel stonden we terug bij haar. We kregen een ontwerp en offerte geheel naar wens en nu staat die droomkeuken precies zoals gepland in ons huis. Alles is heel correct en aangenaam verlopen, ook niet anders dan lof voor de deskundige installateur N. Wij zijn super tevreden klanten. Materialen, toestellen en afwerking zijn top. We kunnen Grando Brugge zeker aanbevelen.
Sabine en Peter
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Keukenervaringen - 15 juli 2021