Reviews

Beoordelingen van ervaringen van echte klanten. Laat u inspireren door de verhalen over ons. 

Een superervaring. Goeie ontvangst in de toonzaal, onze verkoper (Peter) waar zeer ervaren en straalde veel vertrouwen uit. Nadien twee top plaatsers (Demis en Johan), beiden leggen lat zeer hoog inzake afwerking en luisteren naar opmerkingen van klant.. TOP!!!
Jurgen Mestdagh
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 16 juli 2021
De nieuwe keuken vormde voor ons het sluitstuk van een vrij ingrijpende verbouwing, echt de kers op de taart. We kwamen eerder toevallig bij Grando terecht en werden daar super ontvangen door E. Na haar enthousiaste onthaal bezochten we noor een paar zaken, maar al snel stonden we terug bij haar. We kregen een ontwerp en offerte geheel naar wens en nu staat die droomkeuken precies zoals gepland in ons huis. Alles is heel correct en aangenaam verlopen, ook niet anders dan lof voor de deskundige installateur N. Wij zijn super tevreden klanten. Materialen, toestellen en afwerking zijn top. We kunnen Grando Brugge zeker aanbevelen.
Sabine en Peter
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Keukenervaringen - 15 juli 2021
Bij de aankoop van onze keuken, goede uitleg gekregen. Plannen van de architect zijn aangepast gedurende de bouwwerken en het was geen probleem om alle plannen van de keuken aan te passen. Na een jaar enkele opmerkingen doorgegeven ivm beschadiging en montage en deze werden zonder problemen opgelost.
Christophe
Beoordeling van Grando Merksem
Bron: Keukenervaringen - 14 juli 2021
Mijn topkeuken!
Vicky Veryser
Beoordeling van Grando Roeselare
Bron: Google - 6 juli 2021
Vlotte communicatie, heldere afspraken en transparante opvolging. We zijn heel tevreden over de kwaliteit van de keuken. We koken met plezier voor onze vrienden en familie in onze droomkeuken. Bedankt!
Xadi Meeusen
Beoordeling van Grando Merksem
Bron: Google - 3 juli 2021
Super aangenaam verrast
Dirk Cruz-estrada
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 2 juli 2021
Dankzij Grando Keukens Merksem kunnen we weer gezellig samen bakken met onze keukenrobot van Smeg! Heel erg bedankt Ann en Ab.
Gerda de Vos
Beoordeling van Grando Merksem
Bron: Google - 1 juli 2021
Vandaag bij Grando Hasselt geweest voor keukeninspiratie voor onze nieuwbouw en ben er serieus content van!! De man heeft ons supergoed geholpen, veel zaken heel goed uitgelegd en vergeleken, echt top!! Nu is het wachten op ons ontwerp maar dat gaat dik in orde zijn, ben al zo benieuwd naar het resultaat. Deze zaak is een echte aanrader!
Jessica Rasking
Beoordeling van Grando Hasselt
Bron: Google - 27 juni 2021
Top ervaring met Grando Roeselare. Chapeau voor de vlugge offerte, duidelijke afspraken en top communicatie bij levering en plaatsing. Plaatser was een vakman. Speciale dank aan Nathalie van Grando Roeselare.
Lesley Deblander
Beoordeling van Grando Roeselare
Bron: Google - 18 juni 2021
Wij zijn zowel door Jos als door Roy hee hartelijk ontvangen. ze geven beiden hun mening en ideeën. Hierdoor zijn we voor het eerst in onze keuken-zoektocht tot een verrassend ontwerp gekomen! Je krijgt een goede en eerlijke uitleg over de werking van Grando, de kwaliteit van de verschillende materialen en de invloed ervan op de prijs. We kijken dan ook erg uit naar onze nieuwe keuken!
Caren Boes
Beoordeling van Grando Hasselt
Bron: Google - 13 juni 2021
Na verschillende keukenwinkels te hebben bezocht (EGGO - DSM - DOVY enz.) uiteindelijk bij Grando Keukens in Merksem terecht gekomen. Wat rond gekeken, eerst niet gevonden wat we zochten, maar door Wim hartelijk ontvangen en onze ideeën gewisseld. Na een paar schetsen kwamen we tot een mooi resultaat, meteen waren we weg van onze nieuwe keuken. Na opmeting ging onze keuken in produktie, die volgens datum dan ook geleverd werd en een dag nadien in elkaar gestoken werd door Davey (prima vakman). Mijn hartelijke dank gaat zeker naar heel het Grando Team van Merksem nl. Wim - Ann - Bart - Davey voor de prima samenwerking en mailverkeer die steeds vriendelijk verliep. Ik raad dan ook aan eens langs te gaan bij Grando Keukens Merksem op de Bredabaan, niet groot van winkel maar groot in zijn daden.
Ivo Kerstens
Beoordeling van Grando Merksem
Bron: Google - 12 juni 2021
Ik ben zeer tevreden met mijn nieuwe keuken. Het is echt een pareltje in de leefruimte. De verkoper luisterde zeer geduldig naar mijn specifieke eisen :-) ook een pluim voor de plaatser die werkte alles tot in de puntjes af.
Katrien Santy
Beoordeling van Grando Roeselare
Bron: Google - 11 juni 2021
Goede verkoper met kennis van zaken.
Bjorn Vereecke
Beoordeling van Grando Gent
Bron: Google - 11 juni 2021
Wij willen het ganse Grando-team Merksem van harte bedanken voor de geleverde service. Vanaf het eerste moment luisterden jullie aandachtig naar onze wensen voor onze nieuwe keuken en ondanks het feit dat we een paar keer van mening zijn veranderd, namen jullie steeds de nodige tijd om alles (opnieuw) uit te tekenen. Er was omwille van Corona-beslommeringen vertraging bij het leveren van ons gasfornuis ( dit was niet aan Grando te wijten ) maar ook dan werden we niet in de steek gelaten aangezien we een vervangtoestel kregen, waarmee we zeer goed uit de nood waren geholpen. Ook de plaatsing van de keuken werd zeer professioneel uitgevoerd. We kunnen Grando Merksem dan ook ten zeerste aanraden aan iedereen die op zoek is naar een nieuwe keuken.
John De Graef
Beoordeling van Grando Merksem
Bron: Google - 7 juni 2021
Warm en vriedelijk ontvangst door Luc met een zwans. Veel keuze uit materialen en apparaten. Goede raad en een drankje krijg je er gratis bij. Mijn vriendin heeft haar droomkeuken gevonden.
Dries Lauryssen
Beoordeling van Grando Turnhout
Bron: Google - 5 juni 2021
Na heel wat keukenwinkels te hebben bezocht werden we zelf gecontacteerd door Grando Merksem naar aanleiding van het gebruik van de Kitchenplanner op hun site. Het eerste contact verliep heel sympathiek en er werd absoluut niet aangedrongen in tegenstelling tot enkele andere winkels. We werden uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek. Omdat onze ruimte nogal vervelend is ingedeeld waren we enorm verrast door het ontwerp en zijn we onmiddellijk ingegaan op dit voorstel. De lange zoektocht naar een concept was eindelijk voorbij. Er werd ons ook een firma aangeboden om de voorbereidingswerken uit te voeren, deze samenwerking met Grando Merksem verliep super goed. Over de firma die kwam plaatsen (Melis Kasten) kunnen we ook alleen maar positief zijn. Op één dag de volledige keuken geïnstalleerd! Tijdens de plaatsing begonnen we te twijfelen over de gekozen spatwand. Ook hier maakten ze bij Grando Merksem geen probleem van. De tekening en bestelling werden onmiddellijk aangepast. Wij kunnen dan ook enkel maar met lof spreken over Grando Merksem, van het eerste contact tot de na service verliep alles steeds zeer vlot en aangenaam. Top Team en zeer aangename bedrijfsleidster Ann!! Wij zijn alvast fan
Peter Préal
Beoordeling van Grando Merksem
Bron: Google - 3 juni 2021
We hebben onlangs een keuken gekocht bij Grando. Het was een succes op ieder vlak. Goed ontvangen in de toonzaal door Evy en een zeer hartelijk dank voor de fijne samenwerking. goede plaatser gehad( Demis). Een AANRADER.
Els Hallaert
Beoordeling van Grando Brugge
Bron: Google - 3 juni 2021
Typische Limburgse gemoedelijkheid, maar compleet to-the-point. Bereikbaar en open voor elk idee. Eerste voorstel bleek goed geluisterd en amper aanpassing nodig. Aanrader!
Erwin Van Eyken
Beoordeling van Grando Hasselt
Bron: Google - 3 juni 2021