L-keukens

Functioneel, gezellig en praktisch!
De L-keuken of hoekkeuken is een veel gekozen keukenopstelling. Met deze keuken verzekert u zich van voldoende opbergruimte, een groot werkblad en flink wat gezelligheid. Er blijft genoeg ruimte over om gezellig te kletsen met familie en vrienden. Grando Keukens biedt u de keuze uit allerlei stijlen L-keukens en denkt graag met u mee in het ontwerpen en plaatsen van uw droomkeuken.

Ergonomische hoekkeuken in een passende stijl 

De hoekkeuken beschikt over een ergonomische driehoek en biedt volop bewegingsvrijheid. Uiteraard is deze keuken er in allerlei stijlen. Modern, klassiek of landelijk, bij Grando Keukens kan het allemaal. Verder heeft u de keuze uit allerlei formaten: klein, middel of groot. Neem gerust uw wensen met ons door zodat we weten wat u mooi vindt of breng een bezoek aan onze showroom. Wij adviseren u met plezier omtrent het creëren van een hoekkeuken.

L-vormige keuken op maat gemaakt 

Naast bestaande L-keukens is het ook mogelijk een hoekkeuken op maat te laten maken door onze professionals. Dit doen we graag in samenspraak met u. Geef uw wensen aan ons door en verbaas u over wat er mogelijk is binnen uw budget. Neem ook ons inspiratiemagazine door en doe inspiratie op voor uw keuken. Advies of support nodig? Neem dan contact op met een van onze keukenspecialisten.

BENIEUWD NAAR WELKE L-KEUKEN WIJ VOOR U KUNNEN ONTWERPEN?

Bent u benieuwd naar welke L-keuken wij op maat van uw woning en wensen kunnen ontwerpen?
Maak dan snel een afspraak bij de Grando vestiging bij u in de buurt en onze keukenexperts helpen u graag met een plan op maat.

Vakmanschapp sinds 1965
Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.