Toonzaalmodellen in Zingem

Grando staat voor vernieuwing en een hedendaags keukenontwerp aan betaalbare prijzen. Daarom vervangen we regelmatig de keukens in onze toonzalen. De toonzaalmodellen bieden we aan met gigantische kortingen tot wel 70%. Ook voor de toonzaalmodellen van onze keukens kan u rekenen op onze uitstekende service en garantievoorwaarden.

Greeploze rechte wandkeuken uitgevoerd in satijnlak – lichtgrijs 3.50 m i.c.m. ½ hoge kolomkasten in kaderdeur eiken sepia 1.50 m. Composieten werkblad en spatwand kleur: oyster. Incl. dampkap, vaatwas, kookplaat en frigo
 

Prijzen excl. BTW, demontage, montage en levering.

 

 

Grando Zingem

van 19.800

€ 9.900

Greeploos zwart, afm. 5.50x0.70 m. Spoeleiland afm. 3.04x0.965 m incl. spoelbakken en kraan. Werkblad en spatachterwand in composiet silestone marmerlook. Excl. Miele toestellen.
 

Prijzen excl. BTW, demontage, montage en levering.

Grando Zingem

van 37800

€ 18900

Landelijk, met massief gelakte deur afm.: 5.30x0.80m. Spoeleiland afm.: 2.05x0.965 m. Werkblad: belgische blauwe hardsteen (donker verzoet), rand: handgekapt. Incl. Siemens toestellen, excl. tafel & stoelen.

Prijzen excl. BTW, demontage, montage en levering.
 

Grando Zingem

van 31800

€ 15900

Op de toonzaalmodellen van onze keukens valt niets aan te merken. Ze verkeren stuk voor stuk in prima staat. Meer zelfs, we garanderen u een korte levertijd. In heel wat van onze keukens is al apparatuur voorzien.

 

De toonzaalmodellen zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en opstellingen. U kan ze online bekijken maar u kan ook altijd een bezoekje brengen aan de toonzaal van uw keuze.