GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Tevreden klanten

Kiezen voor Grando is kiezen voor kwaliteit. De kwaliteit van ons product en van onze service ligt ons na aan het hart. Deze klantgetuigenissen doen ons deugd en motiveren ons elke dag opnieuw!

Grando Gent

“Wij kochten onlangs onze keuken bij Grando. Van het eerste gesprek in de showroom tot en met de plaatsing waren wij heel tevreden. De verkoper nam enkele keren ruim de tijd om met ons na te denken over het ontwerp. Het resultaat is héél geslaagd. Een absolute aanrader om met Grando Keukens te werken!”

Familie François

Grando Brugge

“Super tevreden van mijn ervaring bij Grando keukens. De verkoper begreep onmiddellijk wat ik zocht en maakte een prachtig ontwerp. Ook de communicatie, plaatsing en service verliepen heel vlot en professioneel. Als je op zoek bent naar prijs kwaliteit, raad ik Grando zeker aan!”

Serge Demaiter

Grando Roeselare

“Zeer tevreden van de professionele hulp die we kregen bij Grando!
In de toonzaal hebben wij na het uitleggen van onze wensen een keuken kunnen samenstellen op onze maat.
De plaatsing is snel en goed verlopen.
Na het plaatsen hadden wij nog enkele extra wensen, die we via mail gecommuniceerd hebben, en enkele dagen later was alles al in orde!
Zoals het hoort!!
Bedankt GRANDO team!”

Familie Verhoustraete

Grando Roeselare

“Wat is het leven toch mooi in onze Grando keuken! Om nog maar te zwijgen van onze nieuwe wasplaats. Dit hadden we echt vroeger moeten doen! Bedankt aan het ganse team voor de mooie ontwerpen, de piekfijne afwerking en de goeie opvolging! Wat een service! Het is echt zo, ze weten alles van keukens!”

Siska Loyson

Grando Aartselaar

"Zeer tevreden over Grando keukens in Aarstelaar, echt een aanrader! Vanaf het moment dat ik er ben binnengestapt is de bal eigenlijk vrij vlug aan het rollen gegaan. Jonas stelde de juiste vragen en heeft samen met Dieter een prachtig eerste ontwerp van de droomkeuken op papier gezet dat aan al mijn wensen beantwoordde. Vervolgens heeft Karolien dit idee vertaald in het definitieve ontwerp rekening houdend met de effectief beschikbare ruimte. De voorbereidende werken en de plaatsing van de keuken zijn allemaal zeer vlot verlopen, de verschillende activiteiten waren goed op elkaar afgestemd en zijn uitgevoerd door uiterst bekwame vakmensen. Tijdens en na de werken kon ik bovendien steeds terecht bij Grando Artselaar (Melanie en Geert) met allerlei bijkomende vragen. Zeer persoonlijke en professionele aanpak, voor een badkamerrenovatie ga ik zeker terug naar Grando Aartselaar."

Leen Paepe

Grando Roeselare

"In 2018 beslisten we om onze keuken te laten plaatsen door Grando Roeselare. Het contact was zeer goed en de levering en plaatsing verliepen perfect zoals gepland. We zijn dan ook heel blij met onze keuken!"

Jasper Velghe

Grando Roeselare

"Super tevreden met onze nieuwe keuken en de prima service van Grando!"

Wesley Bertrem

Grando Roeselare

"Eind 2017 gingen we op zoek naar een bedrijf dat een degelijke en vooral praktische keuken kon maken en plaatsen voor ['eet]-ball.

Na een grondig marktonderzoek beslisten we uiteindelijk om Grando Roeselare onze keuken te laten maken en plaatsen. Omdat we daar het gevoel hadden dat er werkelijk naar ons werd geluisterd en er degelijke oplossingen werden geboden voor onze vaak ingewikkelde eisen. Er is o.a. een eiland gebouwd rond een toogijskast die we reeds in ons bezit hadden, en ook werd er een doorgang gecreëerd die achter 2 kastdeuren verscholen zit. Verkoper Jean-Pierre vond voor al onze eisen een pasklare oplossing! 

Zoals verwacht, verliep de levering en plaatsing dan ook perfect. De plaatsers wisten wat hen te doen stond en de afhandeling van enkele laatste kleine afwerkingen werd ook volgens de genomen afspraken nageleefd.

De dienst na verkoop kunnen we niet beoordelen, dit omdat we hem nooit nodig hebben gehad." 

Anouck VG

Grando Roeselare

"Super content met onze nieuwe keuken,dikke pluim voor Grando Roeselare,van de opmeting tot de levering was alles tip top in orde,dit verdiend 5 sterren! Zeker een aanrader !! Bedankt aan het ganse team!"

Familie Durnez-Verraes

Grando Merksem

"Wil je via deze weg nog even bedanken voor het fantastisch onthaal alsook voor de hulp en de tijd die je uitgetrokken hebt voor het samenstellen van mijn droomkeuken. Het is ontzettend fijn om deze stappen te kunnen zetten met mensen die er echt voor willen gaan en die de klant op de eerste plaats zetten. Je was meteen mee in mijn verhaal en begreep heel goed welke gevoel ik in mijn keuken wou stoppen. Dit resulteerde in een pracht ontwerp ! Dikke merci hiervoor."

Ivy Dedoncker

Grando Gent

"We zijn niet gewoon tevreden maar héél erg tevreden over het (bijna-)eindresultaat van de keuken. Ook over de afhandeling en het respecteren van de afspraken niets dan lof (het is bij verbouwingen al eens anders, hebben we de afgelopen maanden meermaals gemerkt)."

Marc

Grando Lier

"Ten opzichte van andere keukenbouwers kon Grando Lier ons een scherpe prijs aanbieden. We zijn ook heel tevreden over de plaatsing. Zelfs wanneer er tijdens de plaatsing een plint bekrast werd, werd dit door Grando zelf gemeld en snel opgelost."

Kevin Vertommen

Grando Merksem

"Geweldige service, er wordt echt geluisterd naar je wensen en het allerbelangrijkste: afspraak is afspraak! Alles werd zeer correct opgemeten, besteld, geplaatst en opgevolgd. Heerlijk om tijdens een totaalrenovatie eens zorgeloos een keuken te kunnen kiezen! Bedankt Ab en je team!"

Sonia Guizani

Grando Zaventem

"Recent een keuken gekocht bij Grando Zaventem. Zeer tevreden van de ontvangst, het creatieve ontwerp en de perfecte uitvoering. Zowel de communicatie, de opvolging en de installatie zijn vlekkeloos verlopen. Zeker een aanrader!"

Chris

Grando Aartselaar

"Afgelopen week binnengelopen bij Grando Aartselaar voor vrijblijvend advies. Vriendelijk ontvangen en veel kennis van zaken."

Familie Leenhouwers

Grando Brugge

"Grando Brugge is absoluut top! Mooie winkel en een topverkoper en vakkenner !! We zijn zeer tevreden met onze keuken. Superbedankt !!!! "

Frank

Grando Roeselare

"Proficiat aan het team van Grando Roeselare om de keuken nog juist voor Kerstmis te leveren en tot in de puntjes af te werken. Dikke merci en fijne feesten! "

Rudi Semetier