GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Tevreden klanten

Kiezen voor Grando is kiezen voor kwaliteit. De kwaliteit van ons product en van onze service ligt ons na aan het hart. Deze klantgetuigenissen doen ons deugd en motiveren ons elke dag opnieuw!

Grando Roeselare

Proficiat aan het team van Grando Roeselare om de keuken nog juist voor Kerstmis te leveren en tot in de puntjes af te werken. Dikke merci en fijne feesten!

Rudi Semetier

Grando Brugge

Grando Brugge is absoluut top! Mooie winkel en een topverkoper en vakkenner !! We zijn zeer tevreden met onze keuken. Superbedankt !!!!

Frank

Grando Aartselaar

Afgelopen week binnengelopen bij Grando Aartselaar voor vrijblijvend advies. Vriendelijk ontvangen en veel kennis van zaken.

Familie Leenhouwers

Grando Zaventem

Recent een keuken gekocht bij Grando Zaventem. Zeer tevreden van de ontvangst, het creatieve ontwerp en de perfecte uitvoering. Zowel de communicatie, de opvolging en de installatie zijn vlekkeloos verlopen. Zeker een aanrader!
Chris

Grando Zingem

Wat een schitterend aangeklede en verzorgde toonzaal bij Grando in Zingem!!! Dit is echt een leuk concept. Het voelt als thuiskomen vooral door het tot in de details aangeklede concept. Van keuken, badkamer, stoelen, gedekte tafel tot de juiste verlichting !! Voor de eigenaar-verkoper is niets teveel, uren professionele uitleg gekregen, vervolgens een mooie voorstelling op plannen in 3D waar we niet veel dienden aan te veranderen.

Annemie

Grando Merksem

Geweldige service, er wordt echt geluisterd naar je wensen en het allerbelangrijkste: afspraak is afspraak! Alles werd zeer correct opgemeten, besteld, geplaatst en opgevolgd. Heerlijk om tijdens een totaalrenovatie eens zorgeloos een keuken te kunnen kiezen! Bedankt Ab en je team!

Sonia Guizani

Grando Lier

Ten opzichte van andere keukenbouwers kon Grando Lier ons een scherpe prijs aanbieden. We zijn ook heel tevreden over de plaatsing. Zelfs wanneer er tijdens de plaatsing een plint bekrast werd, werd dit door Grando zelf gemeld en snel opgelost.

Kevin Vertommen

Grando Gent

We zijn niet gewoon tevreden maar héél erg tevreden over het (bijna-)eindresultaat van de keuken. Ook over de afhandeling en het respecteren van de afspraken niets dan lof (het is bij verbouwingen al eens anders, hebben we de afgelopen maanden meermaals gemerkt).

Marc

Grando Merksem

Wil je via deze weg nog even bedanken voor het fantastisch onthaal alsook voor de hulp en de tijd die je uitgetrokken hebt voor het samenstellen van mijn droomkeuken. Het is ontzettend fijn om deze stappen te kunnen zetten met mensen die er echt voor willen gaan en die de klant op de eerste plaats zetten. Je was meteen mee in mijn verhaal en begreep heel goed welke gevoel ik in mijn keuken wou stoppen. Dit resulteerde in een pracht ontwerp ! Dikke merci hiervoor.

Ivy Dedoncker

Grando Roeselare

Super content met onze nieuwe keuken,dikke pluim voor Grando Roeselare,van de opmeting tot de levering was alles tip top in orde,dit verdiend 5 sterren! Zeker een aanrader !! Bedankt aan het ganse team!

Familie Durnez-Verraes

Grando Roeselare

Eind 2017 gingen we op zoek naar een bedrijf dat een degelijke en vooral praktische keuken kon maken en plaatsen voor ['eet]-ball.

Na een grondig marktonderzoek beslisten we uiteindelijk om Grando Roeselare onze keuken te laten maken en plaatsen. Omdat we daar het gevoel hadden dat er werkelijk naar ons werd geluisterd en er degelijke oplossingen werden geboden voor onze vaak ingewikkelde eisen. Er is o.a. een eiland gebouwd rond een toogijskast die we reeds in ons bezit hadden, en ook werd er een doorgang gecreëerd die achter 2 kastdeuren verscholen zit. Verkoper Jean-Pierre vond voor al onze eisen een pasklare oplossing! 

Zoals verwacht, verliep de levering en plaatsing dan ook perfect. De plaatsers wisten wat hen te doen stond en de afhandeling van enkele laatste kleine afwerkingen werd ook volgens de genomen afspraken nageleefd.

De dienst na verkoop kunnen we niet beoordelen, dit omdat we hem nooit nodig hebben gehad. 

Anouck VG

Grando Roeselare

Super tevreden met onze nieuwe keuken en de prima service van Grando!

Wesley Bertrem

Grando Zingem

Wij zijn heel fier en zeer tevreden met onze nieuwe Grando keuken.

Fam. B.

Grando Roeselare

In 2018 beslisten we om onze keuken te laten plaatsen door Grando Roeselare. Het contact was zeer goed en de levering en plaatsing verliepen perfect zoals gepland. We zijn dan ook heel blij met onze keuken!

Jasper Velghe

Grando Kruisem

Wij zijn heel fier en zeer tevreden met onze nieuwe Grando keuken.

Fam. B.