Tevreden klanten

Kiezen voor Grando is kiezen voor kwaliteit. De kwaliteit van ons product en van onze service ligt ons na aan het hart. Deze klantgetuigenissen doen ons deugd en motiveren ons elke dag opnieuw!

Grando Roeselare

Proficiat aan het team van Grando keukens Roeselare om de keuken nog juist voor kerstmis te leveren en tot in de puntjes af te werken. Dikke merci en fijne feesten!
Rudi Semetier

Grando Brugge

Grando Brugge is absoluut top! Mooie winkel en een topverkoper en vakkenner !! We zeer tevreden met onze keuken. Superbedankt !!!!
Frank

Grando Aartselaar

Afgelopen week binnengelopen bij Grando Aartselaar voor vrijblijvend advies. Vriendelijk ontvangen en veel kennis van zaken.
Familie Leenhouwers

Grando Zaventem

Recent een keuken gekocht bij Grando Zaventem. Zeer tevreden van de ontvangst, het creatieve ontwerp en de perfecte uitvoering. Zowel de communicatie, de opvolging en de installatie zijn vlekkeloos verlopen. Zeker een aanrader!
Chris

Grando Zingem

Wat een schitterend aangeklede en verzorgde toonzaal bij Grando in Zingem!!! Dit is echt een leuk concept. Het voelt als thuiskomen vooral door het tot in de details aangeklede concept. Van keuken, badkamer, stoelen, gedekte tafel tot de juiste verlichting !! Voor de eigenaar, verkoper is niets teveel, uren professionele uitleg gekregen vervolgens een mooie voorstelling op plannen in 3D waar we niet veel dienden aan te veranderen.
Annemie

Grando Merksem

Geweldige service, er wordt echt geluisterd naar je wensen en het allerbelangrijkste: afspraak is afspraak! Alles werd zeer correct opgemeten, besteld, geplaatst en opgevolgd. Heerlijk om tijdens een totaalrenovatie eens zorgeloos een keuken te kunnen kiezen! Bedankt Ab en je team!
Sonia Guizani

Grando Lier

Ten opzichte van andere keukenbouwers kon Grando Lier ons een scherpe prijs aanbieden. We zijn ook heel tevreden over de plaatsing. Zelfs wanneer er tijdens de plaatsing een plint bekrast werd, werd dit door Grando zelf gemeld en snel opgelost.
Kevin Vertommen

Grando Gent

We zijn niet gewoon tevreden maar héél erg tevreden over het (bijna-)eindresultaat van de keuken. Ook over de afhandeling en het respecteren van de afspraken niets dan lof (het is bij verbouwingen al eens anders, hebben we de afgelopen maanden meermaals gemerkt).
Marc

Grando Merksem

Wil je via deze weg nog even bedanken voor het fantastisch onthaal alsook voor de hulp en de tijd die je uitgetrokken hebt voor het samenstellen van mijn droomkeuken. Het is ontzettend fijn om deze stappen te kunnen zetten met mensen die er echt voor willen gaan en die de klant op de eerste plaats zetten. Je was meteen mee in mijn verhaal en begreep heel goed welke gevoel ik in mijn keuken wou stoppen. Dit resulteerde in een pracht ontwerp ! Dikke merci hiervoor.

Ivy Dedoncker