GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Over Grando

Grando Keukens staat al sinds 1965 voor vakmanschap. In elk van onze vestigingen vindt u de gedrevenheid, de passie, de knowhow en de sterke service terug. Al onze vestigingen kunnen rekenen op een team van professionele medewerkers die elke dag opnieuw hun klant centraal stellen. Bij Grando Keukens weten we echt alles over keukens.

Niemand wordt geboren als een chef-kok. Je leert koken door het te doen.

Julia Child

Wat kan Grando Keukens voor u doen?

1. Inspireren

Grando Keukens houdt de vinger aan de pols in de keukenwereld. We volgen en zetten de trends. En delen die met veel plezier met u. U kan ons inpiratieboek volledig gratis downloaden

2. Beleven

Bij Grando beseffen we zeer goed dat een keuken kopen geen impulsieve beslissing is. Daarom kan u terecht in één van onze vestigingen. U kan er spreken met één van onze experts. U kan de keukens bekijken en ervaren.

3. Ondersteunen

Onze passie voor het vak en voor onze klanten helpt u bij het maken van keuzes. Uw wensen en onze kennis resulteert altijd in een keuken van topkwaliteit. Een keuken waar u zich goed bij voelt. U kan ons steeds bereiken.

4. Garanderen

Grando garandeert u een keuken van topkwaliteit met een fantastische nazorg. Uw tevredenheid is ons geluk! We volgen elk project tot in de puntjes en gaan pas weg als alles werkt!

"Wil je via deze weg nog even bedanken voor het fantastisch onthaal alsook voor de hulp en de tijd die je uitgetrokken hebt voor het samenstellen van mijn droomkeuken. Het is ontzettend fijn om deze stappen te kunnen zetten met mensen die er echt voor willen gaan en die de klant op de eerste plaats zetten. Je was meteen mee in mijn verhaal en begreep heel goed welke gevoel ik in mijn keuken wou stoppen. Dit resulteerde in een pracht ontwerp ! Dikke merci hiervoor."

Ivy Dedoncker