Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Zo ziet een Grando-keuken er na 20 jaar uit

Een Grando-keuken is ‘built to last’. Als u een keuken wilt die levenslang dienst blijft doen, dan bent u hier aan het juiste adres. Ondanks de kwaliteit die overeind blijft, ook na 20 jaar, raden wij u aan om na 10 / 12 jaar toch te opteren voor een nieuw exemplaar. Enkel zo bent u zeker dat u de nieuwste snufjes en energiezuinigste technieken in huis heeft. Want het gaat snel!

Meer dan 20 jaar op de teller
Grando-keukens doorstaan de tand des tijds

Keukens van Grando doorstaan de tand des tijds

Veel mensen denken dat een keuken een eenmalige aankoop is en dat ze er een leven lang van zullen kunnen genieten. Dat klopt slechts voor een stuk. Als u kijkt naar de evolutie van de eetplaats en de toestellen, dan kunt u alleen maar tot de conclusie komen dat er heel wat beweegt en nog staat te bewegen. Bent u niet trendgevoelig of is koken minder uw ding, dan kan u perfect twintig jaar genieten van een Grando-keuken.

Enkel kwalitatieve materialen en vakkundige installatie

De materialen die Grando gebruikt, werden zorgvuldig geselecteerd. De keukenbouwer stelt zeer hoge eisen als het op kwaliteit aankomt. En dat ziet u als u door een van onze showrooms wandelt. We onderscheiden ons van prijzenkloppers door vakmanschap te etaleren tijdens ontwerp, productie en installatie. Kwaliteit komt altijd bovendrijven en blijft overeind, ook na een lange tijd.

Keuken op maat met tijdloos karakter

Alles komt terug. Het is een cliché, maar het is ook gewoon een feit. Zo zien we vandaag weer pastelkleuren opduiken of toestellen met opvallende kleuren. Trends komen en gaan, maar alles komt uiteindelijk terug. Als u van plan bent om werkelijk alles uit uw nieuwe keuken te halen en om er zolang mogelijk van te genieten, dan raden wij u aan om te kiezen voor een keuken met een tijdloos karakter. Op vlak van kleuren is de veiligste keuze wit of zwart. Vandaag is het vooral wit dat de plak zwaait.

Nieuwe toestellen in een oudere keuken

Kunt u nieuwe toestellen integreren in uw oude keuken? Omgekeerd kan het alvast wel. Een keuken bouwen rond oude keukenapparatuur is perfect mogelijk. De laatste nieuwe snufjes in een oude keuken installeren kan, mits de afmetingen nog overeenkomen en als de nodige aansluitingen en technische installaties aanwezig zijn. Weten of de nieuwste keukentoestellen effectief dezelfde afmetingen hanteren als twintig jaar geleden? Het is een vraag waar een van onze Grando-adviseurs u ongetwijfeld het antwoord kan op geven. Informeer u ook eens over onze nieuwe keukens. Misschien is de tijd rijp om een nieuw exemplaar in huis te halen, maar dat is volledig aan u. Ons advies is volledig vrijblijvend.

Keukentrends: alles komt terug
Kwaliteit komt altijd bovendrijven en blijft overeind, ook na een lange tijd.

Meer dan enkel een plaats om te koken

Waar de keuken vroeger vooral als een noodzakelijk kwaad werd aanzien, is het vandaag steeds vaker een plaats waar mensen graag en veel vertoeven. De keuken speelt met andere woorden meer dan een louter functionele rol in de woning, het is een plaats waar wordt gelachen, gediscussieerd, lekker gegeten, gehuild, ruzie gemaakt ... Het is daar waar men nog echt tijd maakt om met elkaar te praten. Oudere exemplaren werden anders ontworpen, de focus lag elders. Het is al een tijdje dat het sociale aspect en de beleving centraal staan. En die trend zet zich voort. Wilt u van uw keuken ook een centrale ontmoetingsplaats maken? Vraag dan naar de mogelijkheden bij uw lokale Grando-adviseur!

Meer weten over de levensduur van uw nieuwe keuken? Of bent u op zoek naar een keuken voor het leven?