De belangrijkste keukentrends op een rijtje

De keuken is trendgevoelig, net als de badkamer. Vandaag is de trend in België vooral kleurloos. De afwerking van de fronten gebeurt hoofdzakelijk in het wit, zwart of hout. Gedurfde kleuren zijn in ons land minder populair en het ziet er niet naar uit dat daar meteen verandering in komt, in tegenstelling tot wat we zien bij de globale keukentrends. De technologie evolueert aan een verschroeiend tempo en, doordat woningen kleiner worden, staat een optimaal gebruik van ruimte nu bovenaan het prioriteitenlijstje.

De vinger aan de pols

Grando houdt de ontwikkelingen en de evoluties in de keukenmarkt nauwgezet in de gaten. Experts van de keukenspecialist schuimen verschillende beurzen af op zoek naar innovaties en algemene woontrends. Als potentiële koper heeft u in de Grando-showrooms een ruime keuze uit de nieuwste keukenmodellen, uitgerust met de laatste technische snufjes.

De tijdloze keuken

De tijdloze keuken is niet meteen de ‘trend van het moment’, maar past wel in ieder interieur. In onze contreien kiezen zeer veel mensen voor een keuken die altijd in de mode is of blijft. En in die keuken speelt wit - en in iets mindere mate zwart – nog altijd de hoofdrol, hout heeft een belangrijke bijrol.