Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Hoe bereid ik mij voor op een afspraak met een Grando-adviseur?

Een goede voorbereiding is het halve werk, zo gaat het spreekwoord. Is de knoop voor de aankoop van een nieuwe keuken al doorgehakt, dan begint het pas echt leuk te worden. Hoe zeggen ze dat ook alweer? De reis is belangrijker/ mooier dan de bestemming? Grando Keukens is een autoriteit in de keukenwereld en maakt van de creatie van droomkeukens een absolute topprioriteit.

Een nieuwe keuken kopen vraagt een goede voorbereiding
Stap met al uw vragen naar een Grando-adviseur. Hij of zij weet er wel raad mee.

Inspiratie voor uw nieuwe keuken: in de showroom en online

Ideeën vindt u online en in de showrooms. Vergeet niet dat het fysieke aspect ook heel erg belangrijk is. Materialen moet u kunnen voelen, toestellen moet u in actie zien. Als u liever zelf een keuken ontwerpt, dan zijn er heel wat stappen die u moet doorlopen. Laat u het liever over aan de experts? Ga dan langs bij een van de showrooms bij u in de buurt. Als u inspiratie aan het opdoen bent, vergeet dan niet een lijstje bij de hand te houden. Noteer hierop al uw vragen.

Al uw vragen over uw nieuwe keuken gebundeld

U heeft een afspraak gemaakt. Wat nu? De vragen die u noteerde tijdens het opdoen van ideeën brengt u al een heel eind op weg. Geen inspiratie voor vragen of weet u niet meteen wat belangrijk is? We zetten u op het juiste spoor! Wilt u al een aantal antwoorden of inzichten, overloop de nieuwspagina.

Ideeën opdoen in de showrooms en in het inspiratiemagazine kan altijd. Heeft u toch een aantal specifieke vragen, dan staat een team van experten voor u klaar

Keukentoestellen en keukenaccessoires

Heel veel van de kwaliteit van uw keuken hangt af van de kwaliteit van de keukentoestellen. Noteer op hetzelfde lijstje welke toestellen u graag eens in actie wilt zien. Kunt u zich niet voorstellen hoe een kokendwaterkraan werkt of wat de meerwaarde is van een dampafzuiging die rechtstreeks ingewerkt zit in uw kookplatform? Vraag het aan een Grando-expert in de showroom. Als u niet weet welke grepen of soort keukenbeslag u wilt, dan is dat normaal. Het aanbod is gigantisch. Het is ook niet altijd even makkelijk om een greep bij uw stijl keuken te kiezen. Maar u heeft geluk, want de Grando-adviseur maakt u wegwijs! In de showroom ontdekt u een groot deel van het aanbod en vertellen we u welk beslag bij uw situatie past.

Dampafzuiging
Kies keukentoestellen van een hoge kwaliteit

Beelden zeggen meer dan woorden

U kunt het waarschijnlijk zeer goed uitleggen, maar beelden zeggen nog altijd meer dan woorden. Het kan zeker geen kwaad om een aantal foto’s te nemen van uw interieur, uw oude keuken of de plaats waar uw nieuwe keuken moet komen. Een video-opname kan nog meer duidelijkheid scheppen voor onze experts. Hou daarbij rekening met bestaande aansluitingen, stopcontacten, … Hoe meer details, hoe beter de expert kan inschatten wat de mogelijkheden zijn. Probeer ook eens de 3D-keukenplanner voor u bij de experts gaat aankloppen.

De Grando-adviseur aan het werk
De Grando-adviseur concretiseert hetgeen u in gedachten heeft

Een schets van uw keukenruimte met de afmetingen

Beelden zeggen veel, maar cijfers zijn harde feiten. Beschikt u niet over plannen van een architect met alle aansluitingen, toe-en afvoeren? Geen probleem! Meet uw ruimte op, teken een ruwe schets van de ruimte en duidt de verschillende aan- en afvoerpunten aan, alsook de positie van de stopcontacten. Een gastoevoer in de keuken? Geef dat ook even mee.

Over uw keukenstijl valt niet te discussiëren

Over smaken en kleuren valt niet te twisten. Heeft u een voorkeur voor een landelijke keuken of neigt u eerder naar een strak en modern exemplaar. Probeer in deze fase al een voorkeur uit te spreken. Een landelijke keuken in een hedendaags interieur valt misschien niet meteen te rijmen, alhoewel. De tijd dat een landelijke keuken synoniem stond voor ouderwets ligt definitief achter ons. Weten welke keukenstijl het best aanleunt bij uw voorkeur? Ga naar onze ‘keukenpagina’.

Het budget voor uw nieuwe keuken is …

Tromgeroffel! Heeft u een idee wat uw budget is voor uw keuken of informeert u liever eerst nog eens naar de verschillende prijscategorieën? Grando biedt topkwaliteiten tegen betaalbare prijzen. Maar omdat kwaliteit ook een prijskaartje heeft, kunnen wij niet concurreren met sommige aanbieders. Er is een reden waarom zij de prijzen kunnen aanbieden die ze aanbieden.

Zijn er aanbieders die goedkopere prijzen hanteren dan Grando Keukens? Ja. Kunnen ze eenzelfde kwaliteit en een uitgebreid gamma keukens met een uniek karakter aanbieden? In veel gevallen niet.

Lees waarom bepaalde keukenaanbieders keukens op de markt kunnen brengen die goedkoper zijn. Grando Keukens houdt prijs en kwaliteit perfect in balans. Een keuken aan een instapprijs kan, maar weet dat het vervullen van uw keukenwens onze prioriteit is. En een droomkeuken hoeft echt geen fortuin te kosten. Is budget geen ‘issue’? Wij vervullen uw stoutste dromen!

Uw gedachten in een 3D-ontwerp

Vertel de expert hoe u zich uw keuken voorstelt, hij of zij brengt uw gedachten tot leven in een 3D-ontwerp. Van uw brein rechtstreeks op het scherm. Zo heeft u meteen een idee hoe uw keuken zich in zijn toekomstige omgeving zal gedragen.

Zoekt u iemand die uw waslijst aan vragen correct en volledig kan beantwoorden?