GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Luxe keukens

De Luxury Collection van Grando Keukens: voor wie graag geniet van betaalbaar comfort. De luxe keukens van Grando onderscheiden zich door het gebruik van de beste materialen en een optimale vormgeving. In combinatie met keukenapparaten van de hoogste kwaliteit levert deze lijn van keukens zowel op esthetisch als op functioneel vlak alles waar de (hobby)kok naar verlangt. 

 

Dankzij de talrijke stylistische mogelijkheden van de onze luxe keukens staat het u vrij de keuken van uw dromen vorm te geven. Met de deskundige hulp van onze interieurvormgevers en adviseurs komen we voor elke klant tot de meest ideale keuken.

Modern

Stijlvolle luxe keukens met toestellen van topkwaliteit

Luxe in een keuken betekent voor Grando Keukens een doordacht ontwerp met aandacht voor de beste materialen en het meest handige ontwerp. Een voorkeur voor strak wit of klassevol antraciet? Robuust maar toch stijlvol? Subtiliteit in het lijnenspel van uw keuken? Met het grootste gemak ontwerpen wij de keuken die het best bij uw noden en wensen past.

 

Een ultradun werkblad, al dan niet in inox. Met of zonder kook- en spoeleiland. Eventueel met zwevende kastenwand. Minimalistisch afgewerkt zonder handgrepen. Elke module, elk element, zoals u het wil!

Modern

Ruimtelijk effect met dank aan een subtiel lijnenspel

Een luxe keuken maakt deel uit van een groter geheel. Daarom nemen we de rest van uw woning in overweging. Zodat deze keuken naadloos kan ingepast worden. De stijl van uw nieuwe keuken in harmonie met de andere ruimtes van de woning.

 

De subtiele elementen van een luxe keuken van Grando Keukens dragen bij tot een grotere gebruiksvriendelijkheid. Het comfort van de kasten, kookelementen en -toestellen, helpen u dagdagelijks in het kloppende hart van uw huis.

grando-design-3.jpg
Bij Grando Keukens maken we de keuken die u niet langer kan missen.

Enkele voorbeelden van luxe keukens

Elk van onze luxe keukens is een uniek ontwerp. Iedereen gebruikt zijn keuken op een andere manier. Elke klant legt andere accenten. En dat vinden wij bij Grando Keukens fijn. Daarom helpen we u graag bij het creëren van uw persoonlijke droomkeuken.