GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Landelijke keukens

De tijd dat een landelijke keuken synoniem stond voor ouderwets ligt definitief achter ons. De moderne landelijke keukens van Grando Keukens passen perfect bij jonge gezinnen die op zoek zijn naar een keuken met een warme uitstraling. De gezelligheid van een moderne landelijke keuken is zonder meer een troef!

 

Bij Grando Keukens kunt u terecht voor de landelijke keuken van uw dromen, inclusief de moderne toets en hedendaags comfort. Onze landelijke keukens worden dan ook voorzien met moderne keukentoestellen voor een optimale gebruiksvriendelijkheid. De interieurvormgevers en adviseurs van Grando staan u bij met raad en daad!

Landelijk

Landelijke keukens: op maat van uw interieur

De beste keuken is de keuken waar u zich goed in voelt. Dat beseffen we bij Grando Keuken zeer goed. Daarom luisteren we naar uw noden en wensen. Samen werken we de ideale keuken voor u uit. U houdt van veel hout? Of u bent verliefd op een moderne landelijke keuken met glaskasten?

 

Een werkblad in hardsteen. Details in notenhout. Een authentiek fornuis. Elk afzonderlijk element in een keuken bepaalt de totale sfeer. Van de grepen van uw kasten tot de verlichting. Alles in de beste materialen met keukentoestellen van de hoogste kwaliteit, daarvoor moet u bij Grando Keukens zijn!

Landelijk

Rustiek, klassiek of cottage: de landelijke keuken die bij u past

Klassieke landelijke keukens of moderne landelijke keukens behouden hun sfeer en uitstraling jarenlang. Deze keukens kunnen, maar hoeven niet per se, rustiek ogen. De warme kleuren en het weloverwogen gebruik van natuurlijke materialen brengen een gezelligheid met zich mee.

Serino-126.jpg
Bij Grando Keukens maken we de keuken die u niet langer kan missen.

Enkele voorbeelden van landelijke keukens

De moderne landelijke keukens van Grando: een unieke stijl! Geen enkele van onze landelijke keukens is dezelfde. Elke klant heeft andere noden en andere wensen en dat beseffen we! Daarom helpen we u en staan we u bij in het maken van belangrijke keuzes. Onze ervaren adviseurs en interieurvormgevers adviseren u met plezier!