GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Moderne landelijke keukens: waar gezelligheid en comfort elkaar vinden

Wilt u graag een keuken die voorzien is van de modernste apparaten, maar ook een keuken die rust, warmte, sfeer en eenvoud uitstraalt? Ga dan voor een van de moderne landelijke keukens van Grando Keukens.

Bij Grando maken we de keuken die u niet langer kan missen

Huiselijke sfeer in een moderne landelijke keuken

Onze moderne landelijke keukens creëren bij u thuis een huiselijke, landelijke sfeer en voldoen tegelijkertijd aan alle hedendaagse wensen en behoeften. Deze keukens hebben een strakke moderne vormgeving, maar de authentieke landelijke elementen en details geven de keukens een warme uitstraling.

 

Bij het maken van jouw keuken, zijn er alleen natuurlijke materialen gebruikt zoals hout en natuursteen. Behalve het populaire wit, zijn de keukens ook in vele andere (neutrale) kleuren verkrijgbaar. Typische details van de landelijke keuken zijn onder andere uitgesneden kaders, traditionele handgrepen en open kasten.

Persoonlijke stijl, persoonlijke voorkeur

Ook heeft u bij Grando keukens de keuze uit drie verschillende landelijk moderne stijlen zoals rustiek, klassiek en cottage. Deze drie stijlen hebben elk hun eigen unieke kenmerken en details, zodat u uw eigen persoonlijke stijl kunt creëren en uitdragen.

foldermockup.png

Gratis inspiratiemagazine

Heeft u nog geen enkel idee wat u wilt en welke kenmerken u het meest aanspreken? Blader ons magazine eens door en doe inspiratie op voor uw toekomstige keuken.