GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Moderne keukens

Moderne keukens maken het verschil in sfeer en uitstraling in uw keuken. Grando Keukens ontwerpt eigentijdse keukens voor ieders smaak. Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een moderne keuken met hout of naar een moderne keuken met een kookeiland?

 

Of gaat uw voorkeur uit naar trendy keukens met een schiereiland? Wij horen graag wat uw wensen zijn om zo uw droomkeuken te  realiseren. Onze specialisten denken graag met u mee en bieden u graag nog meer inspiratie. Op deze manier krijgt u de moderne keuken waar u jarenlang van droomt.

Bij Grando maken we de keuken die u niet langer kan missen

Moderne keuken blinkt uit in functionaliteit en design

Een van de kenmerken van onze moderne is dat deze uitblinken in functionaliteit en design. De functionaliteit van bijvoorbeeld de keukenkastjes of van de keukenapparatuur. Dat voorziet in het ultieme gemak en in de ideale kookbeleving.

 

Het oog wil natuurlijk ook wat en daarom is er altijd sprake van een eigentijds design. Bijvoorbeeld met de strakke belijning en kwalitatief hoogwaardige afwerking. De moderne keuken biedt bovendien de mogelijkheid om zowel de kasten als apparatuur weg te werken. Naadloos welteverstaan.

Twijfelt u nog? Lees dan zeker onze tips over greeploze kasten en laden.

Belangrijke aspecten voor uw moderne keuken

Er zijn een aantal aspecten die belangrijk zijn bij moderne keukens. Een minimalistisch karakter is daar een voorbeeld van. Ook speelt de symmetrie een rol. Hiermee komt er eenheid in de keuken en dat geeft rust.

 

Een moderne keuken zonder rondingen in een aanrechtblad, keukenlade of deurtje is eigentijds. De scherpe hoeken maken het onderscheid als het gaat om een strak design en natuurlijk horen daar ook kasten en laden bij zonder handgrepen.

Kleur en materiaal voor moderne keukeninrichting

Grando Keukens biedt u een grote verscheidenheid aan kleuren en materialen voor een moderne keuken. Als materiaal zijn composiet en graniet bijvoorbeeld een uitstekende combinatie voor een hedendaagse uitstraling. Moderne designkeukens met hout combineren dan weer perfect met kleuren als taupe, beige en groen. Zo past grijs daar ook mooi bij, net als bij geborsteld rvs. Heeft u ook aan hoogglans gedacht?

 

De indeling van uw keuken speelt uiteraard een rol bij de mogelijkheden. Bijvoorbeeld als u een moderne keuken met kookeiland of schiereiland wenst. Onze specialisten houden rekening met de gewenste indeling en bespreken met u de mogelijkheden. Uiteraard zorgen wij ook voor de modernste apparatuur als het gaat over het ontwerpen van een moderne keuken.

foldermockup.png

Gratis inspiratiemagazine

Nog niet helemaal zeker van uw keuze voor een moderne keuken? Neem een kijkje in ons inspiratiemagazine en laat u inspireren door tal van mogelijkheden en functionaliteiten.