GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Licht en ruimte in landelijke strakke keukens

De keuken is het kloppende hart van veel huishoudens en is een plek waar gezelligheid en functionaliteit samenkomen. De landelijke strakke keukens zijn met hun huiselijke, moderne afwerking een populaire trend in de wereld van keukens en een bestseller bij Grando keukens.

Bij Grando maken we de keuken die u niet langer kan missen

Gezelligheid troef met de landelijke strakke keuken

Houdt u van een keuken die de nodige rust uitstraalt, maar toch huiselijk aanvoelt? De landelijke strakke keuken zorgt als geen ander dat uw keuken een gezellige plek wordt voor de hele familie. In de landelijke strakke keuken wordt vaak gekozen voor open kasten. Met details in de afwerking maakt de cottage keuken dan ook het verschil in uw woning. Het resultaat is een warme, huiselijke look voor een keuken waar u de hele dag door graag vertoeft.

Hoogstaand materiaal met stijlvolle uitstraling

Met het gebruik van natuurlijke materialen, zoals notenhout, hardsteen of eik, krijgt uw keuken een klassevolle look. Grando Keukens kiest immers voor een afwerking die niet alleen staat voor kwaliteit, maar ook voor een stijl en luxe.

 

Deze materialen worden verder gecombineerd met authentieke elementen, zoals een gietijzeren fornuis, glaskasten of een unieke lamp. Door dit geheel van natuurlijke materialen met een traditionele afwerking krijgt u een strakke, maar landelijke keuken. Deze keuken is dan ook een aanrader voor elke liefhebber van de moderne look die toch voor een persoonlijke touch wil gaan.

foldermockup.png

Gratis inspiratiemagazine

Heeft u nog geen enkel idee wat u wilt en welke uitstraling u het meest aanspreekt? Blader ons magazine eens door en doe inspiratie op voor uw toekomstige keuken.