GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

De tijdloze stijl van een klassieke keuken

Er is niets zo tijdloos als een klassieke keuken, aangezien deze keukens zich niet door trends laten beïnvloeden. Ze zijn uitnodigend, warm, luxe en stijlvol. Bent u op zoek naar een keuken waar u nog jarenlang van kunt genieten? Dan bent u bij Grando Keukens aan het juiste adres. Wij hebben alle kennis op zak om een prachtige klassieke keuken te ontwerpen die aan al uw verwachtingen voldoet. Sierlijke kranen, glazen servieskasten en houten details: het is allemaal mogelijk.

Bij Grando maken we de keuken die u niet langer kan missen

Wat maakt een klassieke keuken compleet?

Klassieke keukens hebben allemaal hun eigen karakter, maar er zijn zeker enkele typerende aspecten die niet aan uw keuken mogen ontbreken. Een combinatie van symmetrische lijnen en sierlijke ornamenten zorgt voor de perfecte balans tussen speelsheid en rust. Zo hebben de kastjes in klassieke keukens vaak elegante fronten, terwijl de kleur neutraal blijft. Een aanrecht van natuursteen hoort helemaal bij deze stijl thuis, inclusief een bijpassende spoelbak. Wilt u echt een authentieke uitstraling creëren? Kies dan voor een fornuis van gietijzer, zodat u een echte blikvanger in huis heeft. Dat maakt uw keuken onmiskenbaar klassiek.

Klassiek wonen op uw manier

U wilt uiteraard dat uw klassieke keuken perfect aansluit op de rest van uw woning. Daarom is het belangrijk om uw persoonlijkheid terug te laten komen in het design. Dat doen wij op talloze manieren. Voorzie uw keukenkastjes van een opvallende kleur, of kies voor apparatuur met een vintage uiterlijk. Heeft u prachtig antiek servies dat u het liefst tentoon wilt stellen? Dan creëren wij graag een elegante display voor u. Het zijn deze subtiele veranderingen die een keuken persoonlijk maken. Zo woont u klassiek, maar dan wel op uw manier.

Onze kwaliteit

Bij Grando Keukens begrijpen we maar al te goed wat u zoekt in een klassieke keuken. De materialen moeten van hoogwaardige kwaliteit zijn, met apparatuur die u van alle gemakken voorziet. Wij denken graag met u mee, zodat we samen uw droomkeuken ontwerpen. Hierbij letten we op de materiaalkeuze, maar ook op de lay-out van uw klassieke keuken. Dankzij onze expertise weten wij altijd een verwelkomende keuken te creëren, waar u zich helemaal op uw gemak voelt.

foldermockup.png

Gratis inspiratiemagazine

Blader door ons inspiratiemagazine en doe inspiratie op voor uw klassieke keuken in wording.