GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Design keukens met een luxe afwerking

Een design keuken is ruim van opzet en kenmerkt zich door een luxe uitstraling en afwerking. Dit type keuken biedt volop plaats voor exclusieve keukenapparatuur én onderscheidt zich voornamelijk door kwaliteit en comfort. Grando Keukens heeft als dé keukenspecialist van de Benelux de juiste design keuken voor bij u in huis. Kies voor een stijl, kleur en afwerking die u aanspreekt en geniet met volle teugen van uw nieuwste investering.

Bij Grando maken we de keuken die u niet langer kan missen

Design keuken met moderne keukenapparatuur

Een design keuken van Grando Keukens is voorzien van de modernste keukenapparatuur. Bovendien valt het ontwerp van de keuken op door een strakke en minimalistische vormgeving. Rust, ruimte en comfort passen dan ook volledig bij een design keuken. Nodig familie en vrienden uit om bij u een hapje te komen eten en haal zelf ook meer plezier uit het koken of lees onder het genot van een kopje koffie elke ochtend de krant in uw nieuwe keuken.

Een keuken op maat van Grando Keukens

Wilt u een design keuken op maat? Grando Keukens heeft adviseurs en binnenhuisarchitecten die uw wensen en ideeën realiseren door een keuken op maat te ontwerpen. U kunt nu alvast inspiratie opdoen door een kijkje te nemen in onze keukencollectie óf door ons inspiratiemagazine door te bladeren. Binnen een luxe design keuken is niets te gek. Schroom daarom niet om uw verwachtingen met ons door te nemen. Wij gaan met plezier voor u aan de slag in het creëren van een fantastische design keuken.

foldermockup.png

Gratis inspiratiemagazine