GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Cottage keuken: warm, sfeervol en typisch Engels

Cottage keukens bieden u de mogelijkheid uw interieur te voorzien van een warme uitstraling. Dit soort keukens heeft iets landelijks, is afkomstig uit Engeland en is uitstekend te combineren met de moderne technieken van nu. Hiermee brengt u de nostalgie tot een hoogtepunt, maar wel met het gemak en comfort zoals we die nu kennen. Koop uw cottage keuken bij Grando Keukens, dé keukenspecialist van de Benelux.

Bij Grando maken we de keuken die u niet langer kan missen

Cottage keuken in een kleur en afwerking naar keuze

Grando Keukens heeft een veelzijdig aanbod cottage keukens. Voor ieder budget zijn er mogelijkheden om een sprekende cottage keuken te creëren. Ruwe materialen worden gecombineerd met een vleugje design en er is volop ruimte voor opbergruimte, kookgemak en verlichting. Uiteraard koopt u die cottage keuken in een model, kleur en afwerking die bij u past.

Ambachtelijke keukens op maat gemaakt

Wilt u een cottage keuken volledig op maat voor u gemaakt? Het ontwerpen van keukens is één van onze specialiteiten, dat kunt u dus met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Hierbij luisteren wij steeds naar uw wensen en ideeën. Schroom niet om uw plannen met ons door te nemen. We laten ons graag door u inspireren door wat u mooi vindt. Kortom: een nieuwe cottage keuken koopt u bij Grando Keukens.

foldermockup.png

Gratis inspiratiemagazine

Laat u inspireren en droom weg bij uw favoriete keuken.