GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Keukens op maat door Grando Keukens

Is de keuken aan vervanging toe en wilt u een nieuw exemplaar op maat gemaakt? Of bent u kortgeleden verhuisd en zoekt u een compleet nieuwe keuken? Dan zit u bij Grando Keukens helemaal goed. Wij ontwerpen keukens op maat voor ieder interieur. Daarbij stellen we uw wensen en ideeën centraal. Met uw input gaan we aan de slag en zorgen we voor een verrassend resultaat.

Wij helpen u graag met een plan op maat

Grando Keukens: specialist in maatwerk

Hoe fijn is het om een keuken te kopen die perfect aansluit op dat wat u mooi en belangrijk vindt? Grando Keukens ontwerpt keukens in alle stijlen, kleuren, afmetingen en opstellingen. Wat uw wensen ook zijn, wij ontwerpen, maken en leveren de door u gewenste keuken. Voor ieders budget zijn er volop mogelijkheden om een prachtige keuken op te leveren.

GRANDO_OPSTELLINGEN-06.svg

KLASSIEK

GRANDO_OPSTELLINGEN-05.svg

U-VORM

GRANDO_OPSTELLINGEN-07.svg

PARALLEL

GRANDO_OPSTELLINGEN-04.svg

HOEK

GRANDO_OPSTELLINGEN-03.svg

EILAND

GRANDO_OPSTELLINGEN-02.svg

SCHIEREILAND

Waarom u kiest voor onze keukens op maat

De keuken is een belangrijke ruimte in huis. U brengt er veel tijd in door. Daarom kiest u voor gemak en functionaliteit én natuurlijk ook smaak en beleving. Al deze ingrediënten komen perfect samen in een keuken op maat van Grando Keukens. Met ons jarenlange vakmanschap en geavanceerde technologie zijn we in staat om voor u een fantastische droomkeuken te ontwerpen!

foldermockup.png

Gratis inspiratiemagazine