GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Het comfort van een U-keuken

Een U-vormige keuken brengt allerlei voordelen met zich mee. Hij is functioneel en daarom is alles binnen handbereik. Dit is prettig als u aan het koken bent en zo niet ontkomt aan multitasking. De opstelling van een U-vormige keuken is creatief en sluit aan op de ruimte waar de keuken staat. Een keuken in U-vorm is comfortabel en biedt volop mogelijkheden in huis. Voor de aankoop van dit type keuken zit u bij Grando Keukens helemaal goed.

Bij Grando maken we de keuken die u niet langer kan missen

U-vormige keuken in elke gewenste stijl

Een keuken in U-vorm is er in elke gewenste stijl. Modern, klassiek of juist landelijk, het kan allemaal. Geef uw keuken een uitstraling die voor u wenselijk is. Kies bijvoorbeeld uit strak, warm of hoogglans. Maak gerust uw wensen kenbaar aan ons keuken-team. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden die een keuken in U-vorm biedt en waar u op let bij het inbouwen van benodigde keukenapparatuur.

U-keukens op maat

Grando Keukens kent geen beperkingen. Daarom denken we graag met u mee in het ontwerp van een U-vormige keuken. Drie werkbladen zijn natuurlijk prettig, maar u wilt ook een logische indeling. Doe daarom inspiratie op bij ons inspiratiemagazine of maak een afspraak met een van onze keukenadviseurs. We vertellen u graag meer over de keukens uit ons aanbod en ontwerpen met alle liefde uw droomkeuken in U-vorm.

 

Ontdek de andere keukenopstellingen 

foldermockup.png

Gratis inspiratiemagazine