GRANDO_WEB

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Het gemak van een rechte keuken

Rechte keukens brengen allerlei voordelen met zich mee. Zo is dit type keuken ideaal voor een lange rechte wand of compacte kamer. Mede dankzij de rechte opstelling kunt u er alle elementen in kwijt die thuishoren in een keuken. Denk bijvoorbeeld aan een spoelbak, maar ook een koelkast of vaatwasser. Rechte keukens koopt u bij Grando Keukens, dé keukenspecialist van de Benelux.

Bij Grando maken we de keuken die u niet langer kan missen

Een uitvoering en werkblad naar keuze

Bij Grando Keukens valt er altijd genoeg te kiezen. U kiest namelijk voor een stijl, uitvoering en werkblad dat u aanspreekt. Logisch, want de keuken is een belangrijke plek in huis. Landelijk, klassiek of modern, bij ons kan het allemaal. Heeft u geen idee wat u wilt, maar wilt u wel inspiratie opdoen? Blader ons magazine door of breng een bezoek aan onze showroom. Het biedt inzage wat er mogelijk is binnen uw budget.

Koop een rechte keuken bij Grando Keukens

Net als alle andere type keukens zijn ook rechte keukens op maat te maken. Hierbij wordt door Grando Keukens rekening gehouden met de grootte van de ruimte, maar ook de plaatsing van alle elektrische apparaten. Kies daarom voor een praktische en functionele keuken in een uitvoering die u aanspreekt. Dit stelt u in staat om met plezier te genieten van uw nieuwe keuken. Win geheel vrijblijvend advies in bij een van onze keukenspecialisten en geniet binnen een kort tijdsbestek van een nieuwe keuken.

foldermockup

Gratis inspiratiemagazine