GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Open keuken voor een open en grote ruimte

Wilt u meer ruimte in uw woning? Kies voor een keuken zonder deuren en afgesloten ruimtes. Dit type keuken komt vooral van pas bij kleine woningen. Net in een compacte woning zoals een appartement is het belangrijk om de ruimte optimaal te benutten. Dit realiseert u met de open keukens van Grando Keukens. Wij bieden volop keuzemogelijkheden voor ieder budget.

 

Twijfelt u of een open keuken de ideale oplossing is? Bespreek het met onze experts in één van onze toonzalen of bekijk andere types van keukenopstellingen.

Bij Grando maken we de keuken die u niet langer kan missen

Open keuken met frisse uitstraling

Een keuken met open keukenblok zorgt voor een frisse uitstraling en is interessant als u een kookeiland wenst. Het zorgt dan ook voor een optimale verbinding met de woonkamer. Ga daarom voor een keuken die qua stijl goed aansluit op uw interieur. Een open keukenblok is er in een kleur en afwerking waar u blij van wordt. Laat u geheel vrijblijvend adviseren door een van onze keukenadviseurs.

Grando Keukens voor een open keuken op maat

Wilt u graag uw wensen en ideeën doornemen met een adviseur vóór u de keuze maakt voor een keuken? Blader dan ons gratis magazine door boordevol keukens of bezoek één van onze vestigingen voor een 3D-ontwerp op maat door onze keukenspecialisten. Voor een keuken met open uitstraling is van alles mogelijk. We gaan graag voor u aan de slag om een keuken te creëren waar u blij van wordt!

foldermockup.png

Gratis inspiratiemagazine