GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

L-keuken: functioneel, gezellig en praktisch

De L-keuken of hoekkeuken is een veel gekozen keukenopstelling. Met deze keuken verzekert u zich van voldoende opbergruimte, een groot werkblad en flink wat gezelligheid. Er blijft genoeg ruimte over om gezellig te kletsen met familie en vrienden. Grando Keukens biedt u de keuze uit allerlei stijlen L-keukens en denkt graag met u mee in het ontwerpen en plaatsen van uw droomkeuken.

Bij Grando maken we de keuken die u niet langer kan missen

Ergonomische hoekkeuken in een passende stijl

De hoekkeuken beschikt over een ergonomische driehoek en biedt volop bewegingsvrijheid. Uiteraard is deze keuken er in allerlei stijlen. Modern, klassiek of landelijk, bij Grando Keukens kan het allemaal. Verder heeft u de keuze uit allerlei formaten: klein, middel of groot. Neem gerust uw wensen met ons door zodat we weten wat u mooi vindt of breng een bezoek aan onze showroom. Wij adviseren u met plezier omtrent het creëren van een hoekkeuken.

L-vormige keuken op maat gemaakt

Naast bestaande L-keukens is het ook mogelijk een hoekkeuken op maat te laten maken door onze professionals. Dit doen we graag in samenspraak met u. Geef uw wensen aan ons door en verbaas u over wat er mogelijk is binnen uw budget. Neem ook ons inspiratiemagazine door en doe inspiratie op voor uw keuken. Advies of support nodig? Neem dan contact op met een van onze keukenspecialisten.

foldermockup.png

Gratis inspiratiemagazine