GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Kookeiland als blikvanger van uw keuken

Wilt u een keuken waar u naar hartenlust kan koken en tafelen? Ga voor een keuken met eiland en koop deze bij Grando Keukens. Wij zijn dé keukenspecialist van België en bieden u veel meer dan alleen maar een mooie keuken. Bij Grando Keukens staan uw wensen en ideeën centraal. Daarom denken we graag met u mee als het aankomt op een kookeiland in uw keuken.

Bij Grando maken we de keuken die u niet langer kan missen

Koop een keuken met kookeiland bij Grando Keukens

Een keuken met kookeiland is er in allerlei uitvoeringen. Het biedt extra werkruimte en is tevens de blikvanger van uw keuken. Uiteraard moet een eiland passen bij de keuken en de rest van uw interieur. Gelukkig weten we daar bij Grando Keukens wel raad mee. Zowel een kookeiland als werkblad zijn er in allerlei stijlen en worden zo nodig voor u op maat gemaakt.

 

Niet 100% zeker van een keuken met kookeiland? Er zijn nog tal van andere mogelijke opstellingen voor uw keuken.

Een keukenstijl en uitvoering passend bij uw wensen

Een kookeiland dat u koopt moet natuurlijk aansluiten op wat u mooi vindt. Het gaat tenslotte niet alleen om praktisch gemak, want een kookeiland heeft verder ook een sociale functie. Zowel een kookeiland als keukenblad is er in elke gewenste uitstraling. RVS, graniet of composiet, het kan allemaal! Laat Grando Keukens u daarom helpen bij een passend kookeiland in uw keuken en doe inspiratie op via ons inspiratiemagazine.

foldermockup.png

Gratis inspiratiemagazine