GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Hoekkeuken voorzien van een stijlvol design

Een keukenopstelling in een hoek is een slimme keuze bij weinig ruimteoppervlak. Dit type keuken biedt namelijk biedt meer bewegingsvrijheid en kastruimte dan bijvoorbeeld een rechte keuken en is uitermate geschikt voor een appartement of klein woonhuis. Voor een compleet nieuwe keuken in een hoek bent u bij Grando Keukens aan het juiste adres. De keuken is er in een kleur en stijl die u aanspreekt.

Bij Grando maken we de keuken die u niet langer kan missen

Een keuken op maat voor uw woning

Een keukenopstelling in een hoek kan voor u op maat worden gemaakt. Bij Grando Keukens gaan we graag met u aan de slag om uw droomkeuken te realiseren. U profiteert altijd van een smaakvol design en we denken met u mee of bijvoorbeeld een kookeiland een haalbaar idee is. Natuurlijk is het ook mogelijk om een keuze te maken uit ons bestaande aanbod keukens voor in een hoek.

Functionele indeling en nuttige invulling

Met een veelzijdig aanbod hoekkeukens valt er bij Grando Keukens altijd genoeg te kiezen. Elke keuken kenmerkt zich door een functionele indeling en nuttige invulling. Een draaicarrousel in een verloren hoek is hier een goed voorbeeld van. Zo krijgt elke onbruikbare hoek toch een functie. Blader ons inspiratiemagazine door om inspiratie op te doen of laat u adviseren door een van onze deskundige keukenadviseurs.

foldermockup.png

Gratis inspiratiemagazine