GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

G-keukens voor ruimtes met een groot oppervlak

Is de keuken aan vervanging toe of bent u recent verhuisd naar een andere woning en zoekt u een compleet nieuwe keuken? Met een G-keuken kiest u voor een cirkelvormige keuken met veel ruimte én een luxe uitstraling. De keuken biedt volop opbergmogelijkheden via kastjes en ladesystemen én er is ruimte voor allerlei apparaten zoals een vaatwasser en koelkast. Voor een keuken in G-vorm zit u bij Grando Keukens goed. Wij bieden u de keuze uit een aantal prachtige exemplaren.

 

Niet helemaal overtuigd van een G-keuken? Bespreek het met onze experts in één van onze toonzalen of bekijk keukenopstellingen in andere settings.

Bij Grando maken we de keuken die u niet langer kan missen

G-keukens in verschillende soorten en kleuren

G-keukens van Grando Keukens zijn er in allerlei soorten, kleuren en afwerkingen. Dat is maar goed ook, want iedereen heeft tenslotte een eigen smaak. Er is altijd veel variatie mogelijk qua indeling en u kiest voor een keuken in een stijl en afwerking die u aanspreekt. De luxe uitstraling van G-keukens wordt vooral zichtbaar door een wand met allerlei kwalitatieve keukenapparatuur die natuurlijk niet mag ontbreken.

Cirkelvormige keuken op maat gemaakt door een specialist

Wilt u een cirkelvormige keuken die op maat gemaakt is door een échte keukenspecialist? Ontdek de mogelijkheden van Grando Keukens. Wij ontwerpen met alle liefde een droomkeuken waar plaats is voor al uw ideeën en wensen. Wilt u weten wat er zoal mogelijk is in het laten ontwerpen van een keuken in G-vorm? Neem dan contact op met een van onze specialisten en neem ter voorbereiding ons inspiratiemagazine alvast door.

foldermockup.png

Gratis inspiratiemagazine