GRANDO_WEB.svg

Op zoek naar inspiratie?

Bespreek de mogelijkheden

Alle vestigingen

Design keukens

Een design keuken van Grando is er voor de puristen. Oog voor elk detail. Oog voor de verfijnde afwerking. Oog voor de perfect belijning. Design keukens staan voor de ideale verhouding tussen functionaliteit en esthetiek. Een subtiel spel waarbij over alles nagedacht wordt en we streven naar de ultieme harmonie in kleuren, materialen en design.

 

Onze interieurvormgevers en adviseurs staan voor u klaar. Samen punten we uw wenslijst af. Wat is voor u belangrijk? Van bij het ontwerp tot aan de plaatsing helpen en ondersteunen we u.

Design

Minimalistische design keukens:
maximale mogelijkheden

Een strak design met als resultaat een keuken met een moderne look. Zonder in te boeten aan warmte en gezelligheid. Met behoud van functionaliteit en nog steeds als centrale plaats in de woning. Vaak zijn dit de uitdagingen van een design keuken.

 

Net omdat een design keuken zo minimalistisch is, is elk detail ontzettend belangrijk. De integratie met de keukentoestellen, de grepen, de spoelbak, de keukenkraan. Elk afzonderlijk element wordt onderworpen aan de kritische blik van onze klanten, interieurvormgevers en adviseurs.

Design

De balans in perfect evenwicht

In het middelpunt, het centrum van uw huis, daar moet iedereen zich goed voelen. Dat is de ruimte waar u deelt en geniet. De design keukens van Grando bieden alle mogelijkheden om die centrale plaats, de keuken van uw dromen, in te richten zoals u het graag beleeft. De bijzondere momenten van het leven maar ook de dagdagelijkse.

Toekomststraat_Kortrijk_2019_2.jpeg
Bij Grando Keukens maken we de keuken die u niet langer kan missen.

Enkele voorbeelden van design keukens

Hoewel elke design keuken uniek is, geven toch graag wat voorbeelden mee ter inspiratie. U zal merken dat onder de noemer ‘design keuken’ heel wat verschillende stijlen en keukens passen. Van greeploos, strak en met geïntegreerde apparaten tot zwartgelakt, met duidelijke aanwezige moderne toestellen. We weten zeker dat we de design keuken van uw dromen kunnen ontwerpen.