Moderne keukens met hout

De ongekende stijl van moderne keukens met hout.
Wanneer u aan moderne keukens denkt, denkt u waarschijnlijk aan strakke vormen, een minimalistische uitstraling en een aantal specifieke materialen. Zo zijn metaal en glas twee veel voorkomende materiaalsoorten die in vrijwel elke moderne keuken terug te vinden zijn. Waar veel mensen niet bij stilstaan, is dat hout ook een uitstekend materiaal is voor keukens met een moderne stijl. Met hout creëert u warmte, zodat uw keuken heel uitnodigend wordt. Bij Grando Keukens weten wij precies hoe we stijlvolle moderne keukens met hout maken

Hoe kunt u hout in uw moderne keuken verwerken?

Bent u op zoek naar een stijlvolle moderne keuken, en wilt u ook houten elementen in de keuken verwerken? Dan heeft u meerdere mogelijkheden. Zo creëert u een warm accent door een wand in uw keuken met hout te bekleden. Hiermee zorgt u meteen voor een echte blikvanger, die de toon zet voor de rest van de ruimte. Houdt u net van subtiele details? Kies dan voor ingebouwde keukenkastjes met houten panelen.

Welke soorten hout zijn geschikt voor moderne keukens?

Iedere houtsoort heeft zo zijn eigen stijl en uitstraling. Het is daarom belangrijk om de kleur en textuur van het hout aan te laten sluiten op de rest van uw keuken. Contrast is hierbij een belangrijk sleutelpunt. Wilt u vooral lichte kleuren in uw keuken gebruiken, dan is het mooi om een donkere houtsoort uit te kiezen. Een donkere keuken is juist gebaat bij lichtere houttonen. Is uw moderne keuken gevuld met gladde materialen als metaal en glas, dan misstaat een rustieke houtsoort niet. De groeven en ongelijke vormen maken het geheel net wat speelser en stoerder.

Het vakmanschap van Grando Keukens

Hout leent zich perfect voor een moderne keuken, maar hoe verwerkt u dit materiaal best in uw interieur? Grando Keukens staat altijd voor u klaar met passend advies. Onze kennis op het gebied van kleuren, vormen en texturen zorgt ervoor dat uw keuken altijd een mooi geheel vormt. Bestelt u uw keuken bij ons, dan mag u bovendien rekenen op vakmanschap. Hoogwaardige materialen en een strakke afwerking maken onze keukens compleet.

BENIEUWD NAAR WELKE MODERNE KEUKEN MET HOUT WIJ VOOR U KUNNEN ONTWERPEN?

Bent u benieuwd naar welke moderne keuken met hout wij op maat van uw woning en wensen kunnen ontwerpen?
Maak dan snel een afspraak bij de Grando vestiging bij u in de buurt en onze keukenexperts helpen u graag met een plan op maat.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.