Keukeninspiratie bij Grando

Op deze pagina nemen wij u mee op een keukeninspiratiereis. Of u nu een keuken zoekt voor uw nieuwe huis, uw oude keuken wilt vervangen of alleen uw bestaande keuken wilt renoveren: Bij Grando Keukens bent u aan het juiste adres en is alles mogelijk, dus staat uw smaak van keuken er niet tussen? Geen probleem neem contact op met uw Grando-vestiging in de buurt en maak een afspraak voor een advies en plan op maat van uw wensen. Van ontwerp tot montage wordt u ondersteund door één van onze adviseurs: van het bepalen van de stijl die bij u past, tot de juiste indeling en montage. De keukens die wij hier tentoonstellen dienen ter inspiratie en zijn slechts een greep uit ons brede assortiment. Houdt u van een industriële keukens, landelijk, modern of gaat u voor greeploos? Kiest u voor een L-opstelling of een kookeiland? Wij combineren net zo lang tot u tevreden bent. Kortom, bij Grando is alles mogelijk. Laat u daarom verwonderen door het aanbod keukens!

Vraag hier uw inspiratiemagazine aan 

 

Laat u inspireren door Grando Keukens

Houdt u van landelijk, modern, greeploos of een combinatie van verschillende stijlen? U bepaalt natuurlijk zelf welke kleuren, materialen en keukenopstellingen u het mooiste vindt. Eén ding is zeker: het opdoen van inspiratie brengt u tot de beste inzichten. Om u te helpen bij het samenstellen van uw gepersonaliseerde droomkeuken introduceren wij het Grando Inspiratiemagazine.

 

Ons magazine staat boordevol praktische tips die u ondersteunen bij de zoektocht naar uw droomkeuken. Zo vindt u informatie over welke (ergonomische) indeling het beste bij u past, wat voor u de ideale werkhoogte is, hoeveel kastruimte u nodig heeft en, niet te vergeten, wat er mogelijk is op het gebied van keukenverlichting. U leest over de laatste nieuwe trends, de nieuwste techniek in keukenapparatuur én u neemt een kijkje in de keuken van tevreden klanten die u voorgingen. Vraag het magazine nu aan!