Bij Grando Lier maken wij jouw woonwens werkelijkheid.

Plan jouw afspraak

Ontmoet de zaakvoerder.

Benny Busschots

Persoonlijk advies

Wij adviseren en inspireren je graag over de ruimte en indeling van jouw nieuwe keuken. Misschien zijn er meer mogelijkheden waar jezelf niet meteen aan had gedacht.

 

Plan jouw afspraak

Grando Lier

Mechelsesteenweg 258b
2500 Lier

Openingstijden

 • Maandag
  10:00 - 18:00
 • Dinsdag
  10:00 - 18:00
 • Woensdag
  10:00 - 18:00
 • Donderdag
  10:00 - 18:00
 • Vrijdag
  10:00 - 18:00
 • Zaterdag
  10:00 - 18:00
 • Zondag
  gesloten

"Wij kunnen echt genieten van de details."

Welkom bij Grando Lier! Grando in Lier staat al meer dan 20 jaar paraat om klanten te helpen bij het kiezen van een kwalitatieve keuken. Bij ons kun je terecht in een prachtige toonzaal en krijg je hulp en advies van een ervaren team aan keukenexperts. Zij zullen je van A tot Z bijstaan in het maken van de juiste keuzes. 

De professionele begeleiding en de uitstekende service na verkoop maken van Grando Keukens in Lier een prachtige keukenzaak. Onder leiding van zaakvoerder Benny Busschots ontfermt het team zich over jouw wensen en noden met maar één doel: de perfecte keuken ontwerpen die naadloos aansluit bij je wenslijst. 

“Van jouw keuken een culinaire inspiratieplek maken, daar help ik je graag bij. Keukens met een focus op comfort en gebruiksgemak, volledig op maat en binnen jouw budget”, getuigt Benny. 

“De wensen en de ideeën van de klant zijn de leidraad bij het ontwerpen van een keuken. Uiteraard kan elke klant rekenen op mijn advies. Inspiratie bieden en verrassen met nieuwe inzichten is de leukste kant van mijn job.”

Benny Busschots

Zaakvoerder Grando Lier

Jouw partner van advies tot na realisatie!

Wij maken jouw woonwens werkelijkheid
Persoonlijk en verrassend advies
Alles uit handen zodat jij kan genieten
Vakmanschap sinds 1965