Waarom een keukenshowroom meer is dan een keukenwinkel

Een keukenwinkel is in niets te vergelijken met een keukenshowroom. Zo, dat misverstand is al meteen opgehelderd. Maar waarom is dat zo? Wat zijn de verschillen en waarom zou u bij uw zoektocht naar uw nieuwe droomkeuken niet eens een Grando-showroom binnenstappen? Er is, zo blijkt, geen enkele reden om dat niet te doen.

een keukenwinkel versus een keukenshowroom

Waar u in een keukenwinkel effectief winkelt, concentreert een showroom op beleving, het is een plaats waar u advies van experten kunt inwinnen en waar u omringd wordt door droomkeukens in een realistische setting.

Op Van Dale Online omschrijft men winkel als: ‘een gebouw waar goederen aan consumenten verkocht worden’. Als u een keukenwinkel binnenstapt, dan gaat u in negen van de tien gevallen met spullen naar buiten. Ondanks het feit dat heel wat keukenbouwers, en ook wij, de term keukenwinkel gebruiken, is er toch een belangrijke nuance te maken. En het zijn niet alleen keukenbouwers die de term in de mond nemen, ook elektrozaken en winkels die accessoires en kookgerei aanbieden durven de term al eens te gebruiken. Daar is niets op tegen, maar toch is er een wezenlijk verschil met een showroom.

Een showroom - het woord op zich vertelt eigenlijk al het volledige verhaal - is een ruimte waarin men zaken tentoonstelt, uitstalt, waar beleving centraal staat. Volgens Van Dale Online is een showroom ‘een ruimte waar te verkopen artikelen worden tentoongesteld’. Merk op dat de nadruk bij een winkel ligt op verkopen, bij showroom meer op het woord tentoonstellen. In een showroom vindt u geen kassa, hoeft u geen winkelkar te nemen voor u binnengaat en is afrekenen niet aan de orde.

Een Grando-keukenshowroom

Uitpakken met de mooiste keukens voor ieders budget

Een showroom verzamelt het mooiste en het beste uit de collectie. Een Grando-showroom pakt uit met de mooiste keukens voor elke woonsituatie en voor ieders budget. Het grote voordeel van een showroom is dat u de keuken kunt aanschouwen alsof ze bij u thuis zou staan.

een weergave van de nieuwste trends

Omdat de trends en de ontwikkelingen elkaar aan een verschroeiend tempo opvolgen, zorgt de keukenbouwer dat het aanbod altijd up-to-date blijft. De keukens die hun dienst bewezen hebben, worden aangeboden als toonzaalmodel tegen fikse kortingen.

Inspiratie opdoen is meer dan kijken

U kunt dagenlang inspiratie opdoen op Pinterest of uren aan een stuk bladeren door het inspiratiemagazine; een keuken zien, voelen en uitproberen kan enkel in realtime, ter plaatse.

Nieuwste keukentechnologieën ervaren

Waar u in een autoshowroom een wagen kunt uitpikken om even een testrit mee te doen, kunt u in de showrooms van Grando Keukens ook gewoon een ‘testritje’ doen met de diverse keukentechnologieën. Altijd al willen weten hoe een kokendwaterkraan werkt of wat de meerwaarde van een inbouwkoffiezetapparaat is? Ervaar het zelf in een Grando Keukens-showroom bij u in de buurt. Wenst u een demo van een bepaald toestel, dan kan dat op aanvraag.

Persoonlijke begeleiding en advies

Er is ook altijd iemand aanwezig die u kunt aanspreken, waar u alles kunt aan vragen. U kunt rechtstreeks bij de filiaalhouder terecht of u stelt uw vragen aan één van de aanwezige Grando-adviseurs. Omdat persoonlijk advies het paradepaardje is van Grando Keukens wordt alles in het werk gesteld om uw vraag zo correct en zo volledig mogelijk te beantwoorden. Grando Keukens vindt een oplossing voor elk probleem. Heeft u last van lichamelijke kwalen en bent u op zoek naar een keuken die uw lichaam zo min mogelijk belast? Beschikt u over een kleine keukenruimte waar u toch het maximum wilt uithalen? Of weet u niet precies wat u voor uw budget kunt krijgen? Begin met het maken van een afspraak met een Grando-adviseur. Stel een vragenlijst op en vul regelmatig aan. Mocht u toch nog vragen hebben na de afspraak, dan kunt u uw contactpersoon ook gewoon nog eens opbellen. Een persoonlijke begeleiding stopt niet als u de toonzaal verlaat.

Uw nieuwe keuken ervaren?

Wilt u uw nieuwe keuken voelen, proberen, ruiken en zien? Ga langs in een showroom bij u in de buurt of maak nu nog een afspraak met een Grando-adviseur.

Inspirerende toonzaal
Téléchargez une photo ou un dessin de la salle
1 seul fichier.
Limité à 10 Mo.
Types autorisés : gif, jpg, png, pdf.
Téléchargez ice votre moodboard.
1 seul fichier.
Limité à 10 Mo.
Types autorisés : gif, jpg, png, pdf.