Verlies de greep op uw keuken niet

Een van de keuzes die u maakt is of uw keuken er een wordt met of zonder handgrepen, niet welke kleur die is of hoe gebruiksvriendelijk die moet zijn.
Het openmaken van keukenkasten en -lades gebeurt steeds vaker greeploos. Voorstanders van een strak interieur zijn geneigd om te kiezen voor verborgen push-pulldeuren en -lades, maar is dat wel de enige mogelijkheid in een moderne keuken? Kunnen knoppen en grepen eenzelfde ‘look and feel’ nastreven? En wat met landelijke interieurs?

70% kiest voor greeploze keukens

De meeste mensen kiezen voor een greeploze keuken. Die keuze kadert in een trend die zich al een aantal jaren manifesteert, ook in België. En die is: hoe strakker, hoe beter. Wat veel mensen echter uit het oog verliezen, is dat knoppen of handgrepen kunnen bijdragen tot die strakheid. Niet alles hoeft verborgen te zitten.

Haal meer uit uw keuken met een greep of knop

Weet dat als u kiest voor een greeploze keuken, dat u toch een beetje aan ruimte zal moeten inboeten. De greeplijst zorgt namelijk dat men op bepaalde plaatsen zo’n kleine 6 cm verliest en op andere plaatsen tot 8 cm. De nuttige inhoud van een greeploze keuken is met andere woorden kleiner dan die van een keuken met greep. Maar dat houdt zeer weinig mensen tegen om niet voor een greeploze keuken te kiezen. Design primeert in veel gevallen op ruimte.  

Een 'greep' uit het aanbod

Het aanbod grepen en knoppen is gigantisch. Grando heeft een uitgebreid aanbod aan stijlen, vormen en andere frivoliteiten en tierlantijntjes. Er is een greep of knop voor ieders smaak. Wenst u een subtiele greep of verkiest u een robuuster exemplaar? Bent u eerder gecharmeerd door een frivole greep voor uw landelijke keuken of zijn staafgrepen meer uw ding? Zoals gezegd, de keuzemogelijkheden zijn legio.

BENIEUWD NAAR ONS AANBOD?

Meer weten over de types handgrepen en greeploze keukens Grando in het gamma heeft?
Neem contact op met uw dichtstbijzijnde Grando keukenspeciaalzaak!

Téléchargez une photo ou un dessin de la salle
1 seul fichier.
Limité à 10 Mo.
Types autorisés : gif, jpg, png, pdf.
Téléchargez ice votre moodboard.
1 seul fichier.
Limité à 10 Mo.
Types autorisés : gif, jpg, png, pdf.