Design keukens

Design keukens met een luxe afwerking.
Een design keuken is ruim van opzet en kenmerkt zich door een luxe uitstraling en afwerking. Dit type keuken biedt volop plaats voor exclusieve keukenapparatuur én onderscheidt zich voornamelijk door kwaliteit en comfort. Grando Keukens heeft als dé keukenspecialist van de Benelux de juiste design keuken voor bij u in huis. Kies voor een stijl, kleur en afwerking die u aanspreekt en geniet met volle teugen van uw nieuwste investering.

Design keuken met moderne keukenapparatuur 

Een design keuken van Grando Keukens is voorzien van de modernste keukenapparatuur. Bovendien valt het ontwerp van de keuken op door een strakke en minimalistische vormgeving. Rust, ruimte en comfort passen dan ook volledig bij een design keuken. Nodig familie en vrienden uit om bij u een hapje te komen eten en haal zelf ook meer plezier uit het koken of lees onder het genot van een kopje koffie elke ochtend de krant in uw nieuwe keuken.

Een keuken op maat van Grando Keukens 

Wilt u een design keuken op maat? Grando Keukens heeft adviseurs en binnenhuisarchitecten die uw wensen en ideeën realiseren door een keuken op maat te ontwerpen. U kunt nu alvast inspiratie opdoen door een kijkje te nemen in onze keukencollectie óf door ons inspiratiemagazine door te bladeren. Binnen een luxe design keuken is niets te gek. Schroom daarom niet om uw verwachtingen met ons door te nemen. Wij gaan met plezier voor u aan de slag in het creëren van een fantastische design keuken.

BENIEUWD NAAR WELKE DESIGN KEUKEN WIJ VOOR U KUNNEN ONTWERPEN?

Bent u benieuwd naar welke design keuken wij voor uw woning en wensen op maat kunnen ontwerpen?
Maak dan snel een afspraak bij de Grando vestiging in uw buurt en onze keukenexperts helpen u graag verder met een plan op maat.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.