Design keukens

Design keukens met een luxe afwerking.
Een design keuken is ruim van opzet en kenmerkt zich door een luxe uitstraling en afwerking. Dit type keuken biedt volop plaats voor exclusieve keukenapparatuur én onderscheidt zich voornamelijk door kwaliteit en comfort. Grando Keukens heeft als dé keukenspecialist van de Benelux de juiste design keuken voor bij jou in huis. Kies voor een stijl, kleur en afwerking die je aanspreekt en geniet met volle teugen van jouw nieuwste investering.

Design keuken met moderne keukenapparatuur 

Een design keuken van Grando Keukens is voorzien van de modernste keukenapparatuur. Bovendien valt het ontwerp van de keuken op door een strakke en minimalistische vormgeving. Rust, ruimte en comfort passen dan ook volledig bij een design keuken. Nodig familie en vrienden uit om bij jou een hapje te komen eten en haal zelf ook meer plezier uit het koken of lees onder het genot van een kopje koffie elke ochtend de krant in jouw nieuwe keuken.

Een keuken op maat van Grando Keukens 

Wil je een design keuken op maat? Grando Keukens heeft adviseurs en binnenhuisarchitecten die jouw wensen en ideeën realiseren door een keuken op maat te ontwerpen. Je kunt nu alvast inspiratie opdoen door een kijkje te nemen in onze keukencollectie óf door ons inspiratiemagazine door te bladeren. Binnen een luxe design keuken is niets te gek. Schroom daarom niet om  je verwachtingen met ons door te nemen. Wij gaan met plezier voor je aan de slag in het creëren van een fantastische design keuken.

Benieuwd naar meer design keukens?

Ben je op zoek naar nog meer inspiratie in design keukens? 
Download dan gratis via het formulier hiernaast jouw Grando inspiratiemagazine en laat je inspireren door vele design keukens.