Uw nieuwe keuken binnen de 6 à 8 weken geleverd

De levertermijn voor een standaardkeuken is tussen de 6 en 8 weken. Een keuken met hoogglansgelakte fronten neemt iets langer in beslag. Hoe arbeidsintensiever of complexer de afwerking, hoe langer de levertermijn.

Levertermijn hangt af van de afwerking van de keuken

De levertermijn voor een standaardkeuken is tussen de 6 en 8 weken. Een keuken met hoogglansgelakte fronten neemt iets langer in beslag. Hoe arbeidsintensiever of complexer de afwerking, hoe langer de levertermijn. U hoeft zich echter geen zorgen te maken, veel langer dan de opgegeven 8 weken duurt het meestal niet.

Spoedlevering keuken

In noodgevallen, denk aan brand, kan uw keuken zelfs binnen de vijf weken bij u thuis geleverd worden. Dat is snel. Uiteraard hangt veel af van het type keuken, maar in dergelijke uitzonderlijke gevallen zetten we een ‘spoedprocedure’ in gang. Zijn er andere redenen waarom u zo snel mogelijk een nieuwe keuken nodig heeft? Aarzel niet en contacteer een Grando-adviseur. We kijken wat we voor u kunnen doen.

Showroommodellen zijn vrijwel meeteen af te halen

De showroomcollectie wordt constant vernieuwd, zodat u steeds de keuze heeft uit de nieuwste trends. De snelheid waarmee dat gebeurt, hangt af van hoe snel de trends elkaar opvolgen. In elke vestiging is er een aanbod toonzaalmodellen die u bij wijze van spreken volgende week al kunt komen afhalen. Overloop hier het aanbod per vestiging.

MEER WETEN OVER LEVERTERMIJNEN?

Wenst u meer informatie over de levertermijn van uw nieuwe keuken? Neem dan snel contact op met uw dichtstbijzijnde Grando-vestiging.

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.