Grando Keukens pakt uit

Mooie keukens, getrainde Grando-adviseurs en veel informatie. Dat waren voor de Van Leuvens de doorslaggevende argumenten om voor Grando te kiezen.

ONTMOET DE FAMILIE: 

Wie: Joke, Glenn, Elise, Mariloe en pup Dréj
Type woning: Nieuwbouw, halfopen bebouwing
Woonstijl: Industrieel modern
Werkblad: Fenix
Apparatuur: combi-ven, oven, vaatwasser, decoratieve dampkap, inductiekookplaat en vrijstaande koelkast
Het mooiste aan de keuken: de grootte van het eiland en de dampkap.

Een warme, unieke droomkeuken

Daar was het de familie Van Leuven om te doen: een niet-alledaagse keuken die opvalt. Een kook- en eetplaats die warmte geeft aan een eerder industrieel, moderne nieuwbouwwoning. “We hadden carte blanche, een lege woning waarin we aan de slag konden met heel wat verschillende keukenstijlen. Van de aannemer hadden we de keuze: ofwel werken met hun vaste keukenbouwer of opteren voor een andere partij. Na het zien van het aanbod van Grando Keukens was de kogel vrijwel meteen door de kerk: Deze keukenbouwer wordt het!”

Een kok van om en bij de 2 meter

De familie Van Leuven schotelde zijn Grando-adviseur meteen een serieuze uitdaging voor. Met 1 meter en 95 centimeter is de man van het gezin een aspect waarmee rekening gehouden moet worden. “Klopt. Je kan niet zomaar een standaardmodel in huis halen. Zo stelden ze ons een op maat gemaakte dampkap voor waar hij zijn hoofd niet aan kan stoten en werd zijn gestalte ook tijdens de dimensionering van het keukeneiland in acht genomen. Maar het is vooral de dampkap die de aandacht trekt. Prachtig!”

Complimenten over de volledige lijn

“We zijn zeer tevreden en krijgen ook veel complimentjes van de mensen die bij ons over de vloer komen. Zouden we opnieuw voor Grando Keukens kiezen? Zonder enige twijfel! Naast de professionele en persoonlijke aanpak, de kwaliteiten van de keukens, de behulpzaamheid van het Grando-team, was er ook niets aan te merken op de plaatsing. Ook na de oplevering bleef men beschikbaar en, zeer belangrijk, bereikbaar voor andere zaken.”

Van de eerste kop koffie tot het glaasje wijn bij het avondeten

De familie Van Leuven is lovend over hun nieuwe droomkeuken. “Een waar genot, van bij het eerste kopje koffie ’s morgens tot het glaasje wijn bij de heerlijke maaltijd die we ‘s avonds uit onze nieuwe keuken toveren. Onze keuken is onze thuis. Of we Grando zouden aanbevelen? Zeker, en dat hebben we ook al gedaan. Er zijn vrienden die na ons advies resoluut voor Grando Keukens hebben gekozen, en ook zij zijn uitermate tevreden”, vertelt de Familie Van Leuven.

“Bedankt Grando Keukens en veel succes vanwege Glenn, Joke, Elise, Mariloe en onze pup Dréj”, lacht Joke.

Ook toe aan jouw nieuwe droomkeuken?

Ben jij ook toe aan je nieuwe droomkeuken en op zoek naar een plan op maat van uw situatie?
Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak bij een Grando-vestiging bij u in de buurt. Onze keukenexperts denken graag met u mee, informeren en adviseren u graag en telkens met uw wensen als centraal punt.

De koffie staat klaar. Tot snel bij Grando Keukens...

Upload hier een foto of tekening van de ruimte.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.
Upload hier uw eigen moodboard.
Slechts één bestand.
10 MB limiet.
Toegestane types: gif, jpg, png, pdf.